AKTUELNO

Skandal!

U toku je emisija "Pretres nedelje" koju vodi voditelj Milan Milošević, koji je dao reč Stefanu Kariću da prokomentariše odnos Aleksandre Nikolić, Dejana Dragojevića i Sandre Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Suviše je reći bilo šta. Što se tiče njihovog odnosa, svako njegove postupke može da se osudi. Mislim da se svaki potez njegov meri ovde. Mislim da mu je d*kurčila Aleks. Možda je pomsilio da se Sandra stvarno zaljubila u njega, i nije mogao da joj kaže direktno, kao njen prijatelj. Sandra mu škodi zbog veze sa Aleks. On ima blokade prema svojim bližim prijateljima gde on ćuti na dosat stvari. Msilim da će doći da će i Đedović biti u takvoj sitaciji. Mislim da mnogo toga očekuju od njega - rekao je Stefan Karić

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekla da se malo utišaju. Ja sam ih ostavljala da pričaju sami, tako da, tvoja priča pada u vodu - rekla je Sandra.
On ne sme da se suprostavi Đedoviću. Mislim da bi vaše prijateljstvo bilo bolje da i on kaže svoje mišljenje - rekao je Karić.
Ja sam rekao Aleks da ne može da očekuje da je branim non-stop. Ako je odbranim, onda sam loš. Mene instikt tera da je branim. Kad mi dođu pitanja, kad moram da ase pravda, opet ja ispadam lažov - rekao je Dejan.
Onda idi budi u vezi sa narodom. Kakve ti ovde priče prodaješ? - upitao je Đedović Dejana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi će me Miki osuditi - rekao je Dejan.
Ja sam rekao da se meni ovakav Dejan sviđa i da si stavrno ovakav - rekao je Miki.
Ljudima je ispran mozak rijalitijem, u tom smislu da li će postaviti pitanje što si se iselio iz garderobera. Mene ceo svet napadao, boleo me k*rac! - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sedeo sa Sandrom i rekao joj da je jedna nežna duša. Rekla je da niko neće da bude uz nju kada joj bude loše. Dejan je rekao to otresito još deset sekundi, onda je ona plakala. On oseća da mora da se povlasti Aleksandri, zaljubljuje se u nju i onda otstranjuje Sandru. On ne zzna gde je, a sve više i više se zaljubljuje u nju. Ali Sandra se odstranjuje! - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da moram psihički da se pripremim na sve to. Meni je najbolje bio kad sam bio najgori. Moram da se stavim da budem u ratobornom modu - rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.