AKTUELNO

Šok!

Lepi Mića je prekinuo izlaganje Marka Đedovića o Dejanu Dragojeviću, koji je pričao kako je Dejan odbacivao prijatelje dok je bio sa Dalilom Dragojević, a sad to isto radi i dok je sa Aleksandrom Nikolić.

Juče je bio dobar, a sada je najgori. Šta je uradio loše Sandri? Ovo smo slušali pre dva meseca. Isto je ovo bilo, pa se posle vratio i sve se vratilo u normalu. Ovo se ne odnosi na Frana, jer Frana boli k*rac duboko - istakao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bi se odnosilo direktno ni na mene, da se nije desila ona situacija danas - rekao je Đedović.
Činjenica je da Dejan tako radi. Ali ja ovde Frana stavljam na jednu stranu, Sandru na drugu, tebe na treću - dodao je pevač.
Upravo je Sandra to rekla, da je primetila da njega za Sandru i Frana boli k*rac. Ja sam se danas kladio sa Sandrom, ja sam rekao da nije tako, a Sandra je sve vreme tvrdila da ga boli k*rac za nju i za Frana. I danas kad se dogodila ona situacija, Sandra je rekla: "Šta sam ti rekla?". Ja i dalje ne mislim baš tako kao što Sandra misli, ali je sve pogrešno postavljeno. Teoretski je naučio, ali praktično nula. To je veći poraz ličnosti, nego što ga je žena ostavila i otišla sa drugim muškarcem - istakao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad smo se ono posvađali, nije imao reakciju na mene, nastavio je da se ponaša kako se ponaša. A kad se danas posvađao sa Đedovićem, sve vreme je imao ovu facu. A prema meni bez neke trunke... - istakla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.