AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pretres nedelje" koju vodi voditelj Milan Milošević. On je dao reč Franu Pujasu, koji je prokomentarisao da li je Sandra Rešić zaljubljena u Dejana Dragojevića.

Ja iskreno mislim da nije zaljublejna u Dejana. Ona se veže i plače za sve, ona ima i sa mnom prisan odnos. Ja se sećam da je Dejan rekao da niko neće poremetiti njen i njegov odnos, međutim sve se promenilo. Ovo što on govori da spuste strasti, on teba da dokaže ono što je pričao sve vreme. Moraš da ubediš Aleks da ti veruje - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Snadra za prijateljstvo je uvek požrtvovana - rekla je Matora.
Nije plakala kad je Dejan otkačio, a sada plače! - ubacio se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitaj Đedovića da l' sam plakala kad nas je Dejan odbacio - rekla je Sandra.
Ne razumem ovu emociju Sandre. Ovolika prisnost meni nije jasna. Ja razumem da je Sandra emotivna, ali ovoliki naboj emocija mi nije jasan. Niko ti ne veruje da nisi zaljubljena u Dejana - rekao je Mića.
Valjda bi se osetilo to da je zaljubljena - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, na primer ja sam zaljubljena i neću to da priznam, ako se tako osećam. Da li ja remetim Dejana i Aleks? - upitala je Snadra Miću.
Ne, ne remeti. Ona ga samo može ometati ako on ima emocije - rekao je Mića.
Ja im se ne mešam u vezu, ja njih ne podbadam. Ja njima ništa ne radim. Bila zaljubljena ili ne, ne moram da priznam! - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je gora stvar u prijateljstvu što se to njima desilo. Ako su zaljubljeni, još je gore što se to desilo! Ja ne volim takve stavri, to je meni gore. Dejan je rekao malopre da mu svi kažu nešto i slomi se. Ne može da se slomi na Sandru Rešić, a danas na meni. Svaki sledeći put će mi neko reći da me nikada nije zaštitio. Dejan kada se zaljubi, opet ga boli k*rac za sve! To je takav poraz ličnosti. To je ono što u meni stvara toliku odvratnost. On je meni toliko odvratan da mi se vratio filim na sve staro. Nisam namerno rekao Dejanu da Sandra neće da priča sa njim. Ja samo ćutim i gledam, i onda danas sve što se dešavalo, neko treći sa strane tebi uleće podržavajući ono što ti želiš da čuješ. Ti ćutiš jer ti odgovara to. To meni ponovo govore da je ovo jeziv poraz - istakao je Đedović.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.