AKTUELNO

Drama!

Larar Čolić Zola i Marko Osmakčić nastavili su da se raspravljau nakon emisije, a uključila se i Viktorija Mitrović.

On nije tebe slagao, nego mene. Prema tebi je bio iskren - govorio je Zola.
Ti si Zola mogao da pretpostaviš da će do toga doći. Ti nisi ispao fer prema meni, pričao si mi bajke. Posle si mi govorio da neće da se pomiri i da nema ništa od toga - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvojica izašli su ispred Bele kuće i nastavili sukob.

Ti si meni rekao da imaš osećaj da ti odgovara ova situacija - rekao je Zola.
Nikad za četiri meseca nisi rekao da je Marijana folirant - dodoa je Marko.
Ja ti se ovde kumem u sve živo. Ja znam da ne foliraš ovo i da mi sigurni ne veruješ. Ja ne mogu da verujem u ovo što si uradio u roku od tri dana. Ovo sve je monsturozno za tebe - pričao je Čolić.
Ti si pričao da je postupak katastrofalan. Ima ljudi koji razišljaju kao ja i da ih treba sve iz*bati. Meni ništa ne znači da li sam o*alio, jer ja nemam živce. Ti si kalkulant, a ja ni zarad pi*ke ne kalkulišem - odbrusio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem da si ti mogao, da si hteo, da si ostao 15 ili 20 dana još. Ja bih drugačije. Je l' čuješ ti pitanja kakva dobijaš? Kako se izražavaš? Da li sam stao na bilo čiju stranu soim tvoju? Ako je bilo jednom ti reci! Da li sam te branio i kad si bio kriv - dodao je Zola.
Baš zato, uvek si mi pakovao i baš u ponedeljak kad smo imali raspravu i rekao sam ti da treba da se pokažeš. Možda ne želiš još više da pogoršaš odnos - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.