AKTUELNO

Pobesneo!

U toku je emisija "Izbor potrčka", voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o anketama, zadrugarima je saopštio da je na prvom mestu Marko Osmakčić na anketi "osoba koja ne podnosi kritike". Reč je dobio Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ga naveo zbog kritika. Kada smo ono veče stali u deo da nas niko ne vidi, ja sam pokušao da mi objasni šta se radi, pitao sam ga da li se sprda sa mnom. Mislim sam da on ima meni nešto da kaže jer ga ja nisam razumeo i kada smo izašli i kamera se okrenula ja sam njemu rekao - rekao je Stefan Karić.
Mi smo tamo bili dva minuta, pitao me koji mi je ku*ac. Niko me mora da me hvali, ali neću da me gazi - ubacio se Mensur Ajdarpašić.
Kromanjonac - rekla je Irma Sejranić Mensuru.
Ja sam ispričao šta je bilo, on ovde nije prvi put, ja sam mu reko svoje mišljenje, možda to nije ispravno - završio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da sam navela Osmakčića sa pravom, eto nije to samo moje mišljenje, nego mišljenje nacije. Evo nisam ni krenula da pričam, Mensur se ubacuje, mene ne zanima tvoje mišljenje - rekla je Anđela Đuričić.
Mene tvoje mišljenje ne zanima - ubacio se Mensur.
Pa, eto o tome i pričamo ovde. Mogu da se osvrnem na to da šta god da se desi on ne želi da se sasluša, pravi žrtvu od sebe, Milicu niko nije napao, a ti kažeš da je mi napadamo. Kritika može biti negativna i pozitivna, mi iz tvoje veze iznosimo više negativnih jer vam je takva veza. Dalila i Car su pretrpeli najgore kritike, ali iskreno da kažem ja nemam problem sa tobom, ja ću tebi da objasnim vrlo rado neke stvari, samo smatram da ti zaista ne želiš da me saslušaš. Ja nisam rekla da si ti loš, samo nećeš da saslušaš - završila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur od mene neće dobiti to loše, on traži da se uhvati za ljude tako. Zaslužio je ovo mesto. On uvek skoči kada neko nešto kaže, skače na sve živo - počeo je da priča Mateja Matijević.
Ja ovakve stavari ne mogu da trpim, napolju sa drugačiji - pravdao se Mensur.
Ja osetim da se ti raduješ kada ja ne vodim radio. Mislim da treba da saslušaš kritike - završio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.