AKTUELNO

Burno!

U toku je emisija "Pitanja novinara", voditelj i novinar Darko Tanasijević je pokrenuo temu o ljubavnom odnosu Dejana Dragojević i Aleksandre Aleks Nikolić koji poslednjih dana imaju i više nego turbulentan odnos. Darko je reč dao Sandri Rešić koja je ovih dana veliki problem u njihovom odnosu.

Kakvo je tvoje mišljenje o Dejanu i Aleks - postavio je Darko pitanje Sandri Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam još na nominacijama rekla da ću ja biti najveći njihov problem jer imamo taj odnos koji imamo, ono što mi se ne sviđa kod Aleks je prilagođavanje prijateljima. Ja sam znala neke stvari, tajne njene. Ona se od mene odvojila kada je ušla u vezu sa Dejanom. Ja sam se povukla maksimalno. Sa njim sam provodila po ceo dan, a sada ga ne pitam kako si. Ja ću da podnesem ružne komentare, ali oni će ući u raspravu zbog mene, a ja neću to da radim. Ona se ne druži sa mnom i to mi se ne sviđa. Ona zvanično nije rekla nikada da se on ne druži sa mnom, ali baci nešto. Dejan je taj koji mora da balansira odnos između nje i mene - priča Sandra, pa nastavlja:
Ona će morati da se žrtvuje za njihov odnos. Ja sam rekla da je prerano da on ulazi u vezu zbog njegovog emotivnog stanja. Neka bude šta bude, meni se ne sviđa masa stvari. Mislim da sam fer, a on će morati da balansira. Nije do mene. Oni kada su se smuvali, ljudi su me gledali kao saučešće, muka mi je od toga. Kada oni dobiju pitanje, svi gledaju u mene. Da je nešto trebalo da se desi desilo se, nas dvoje smo razgovarali milion puta i mogli smo nasamo i tako dalje, ali nije došlo ni do čega. Da sam htela, našla bi način. Ako se desi nešto sa Dejanom, ja ću reći izvinite ja sam bila kreten - izjavila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.