AKTUELNO

Nije ih štedela!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' kod Kendija i Ane Radulović na RED televiziji gošća je bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević misica, koja se proslavila učešćem u ''Zadruzi 4'' osvojivši visoko 4. mesto.

Foto: RED TV

Ona je ovom prilikom komentarisala brojne aktuelnosti iz nikad turbulentnije sezone rijalitija ''Zadruga'', pa se osvrnula na intrigantan odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Oni jesu vodeća priča koja drži rijaliti, ali mislim da nemaju pritisak koliko bi trebalo. Ukućani ih štede, pošteđeni su u odnosu na svoja dela. Ne komentarišu sa onim žarom kao što je komentarisan Ša ili Janjuš prošle godine. Jer Dalila zna da igra rijaliti i svojom uspešnom manipulacijom ume da objasni situaciju i okrene u svoju korist i obrlati ih. Svi su upućeni u to, ali po Dalilinoj priči. Oni ustanu i ispričaju kako im je ona ispričala i čitava priča dobije potpuno drugačiji koncept. Ona je pametna i dobro prolazi, nijedna devojka ni žena ne bi ovako prolazila posle svega što je uradila - priča misica.

Foto: RED TV

Oni su sinoć rešili sukob posle žurke, ali ako im puste klip u četvrtak neće se dobro osećati. To su oni, samo im treba alkohola i malo gasa da pokažu ono što jesu - zaključila je Jovana misica.

Detaljnije u videu ispod:

Autor: M.M.