AKTUELNO

Otvorila dušu!

Nakon trnovitog odnosa i raznih turbulencija koje su propratile vezu Dalile i Dejana Dragojevića, izgleda je bivši bračni par konačno rešio da zauvek stavi tačku na svoj i svako krene svojim putem. Dalila se vratila u zagrljaj Filipa Cara, dok Dejan uživa u romansi sa Aleksandrom Nikolić.

Foto: Pink.rs

Povodom svih ovih dešavanja oglasila se i Dalilina rođaka, koja je za Pink.rs priznala da je ovaj ishod jedva dočekala, te da joj drago što se Dragojevićka oslobodila Dejana.

E, neka je više ostavio na miru! Ovo smo svi čekali! Nećete mi verovati, ali moram biti iskrena, mi smo u kući plakali od sreće kad smo videli da je Dejan konačno rešio da se okane Dalile i ode na drugu stranu. Ona se dosta propatila u tom odnosu, nije baš sve kako on predstavlja - priča Dalilina rođaka u jednom dahu, pa nastavlja:
Dejan je ovim postupkom konačno pokazao pravo lice, to je ono o čemu je Dalila mesecima govorila, da će svi uskoro shvatiti ko je Dejan Dragojević. Kao i njegova porodica, mi smo takođe slavili dan kad je Dejan odlučio da konačno ostavi Dalilu na miru i pusti je da bude srećna, u čemu ju je sprečavao godinama - zaključuje ona za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.