AKTUELNO

Svi zanemeli!

Nominacije su upravo završene, zadrugari su odlučili da u duel ode Dalila Dragojević, a gledaoci su najmanje glasova dali Neveni Miličević i time ih poslali u borbu iz koje će samo jedan biti pobednik i vratiti se u Belu kući. Veliki šef je zadrugare obavestio da je vreme za 'Igru istine!' Prvo pitanje je postavio Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanima me kako reaguješ sada na trenutno Dalilino stanje. Da li misliš da je iskrena ili je to samo još jedan način da privuče sažaljenje - pitao je Ša Dejana.
Taj njen pad, pa dizanje je klasika. Ne znam, ne mogu iskreno da ti kažem jer sam već poverovao u neke gluposti ali šta je ona htela sa tim izlaganjem ne znam, verovatno je htela da sebi olakša i to je to. Ona je možda ovo uradila da bi izazvala Carevu reakciju - odgovorio je Dejan.
Ne, po prvi put sam shvatila da šta si odlučio i kako jeste. Đole me je nasmeajo i oživela sam posle. Ne treba da hodam u bademantilu i budem tužna. Matora je bila surovo iskrena prema meni kao i Irma, još i neki ljudi tako - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.