AKTUELNO

Današnjem sastanku u Serbia Business Hubu prisustvovale su ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, predsednica Emirates Business Woman Council Farida Abdulla Kamber Al Awadhi, predsednica i osnivač G100, Dr. Harbeen Arora i članica Emirates Business Woman Council Yasmin Azhari koja je do sada bila 2 puta na Forbsovoj listi.

Takođe, događaju je prisustvovala predsednica Sekcije za žensko preduzetnistvo PKS Suzana Perić kao i članice Sekcije za žensko preduzetnistvo PKS.

Istaknuta je odlična dosadasnja saradnja na unapređenju ženskog preduzetnistva u Srbiji I UAE, zahvaljujući Memorandumima koje je Simanic potpisala sa više udruženja poslovnih žena i UAE.

Foto: PKS

Dogovoren je nastavak saradnje kao I zajedničke aktivnosti na umrezavaju preduzetnica iz Srbije I UAE,za kraj marta ove godine,kada ce u Dubaiju biti organizovana Konferencija malih, srednjih preduzeća I preduzetništva kojoj će prisustvovati direktorka Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije Branislava Simanić, kao i članice Sekcije za žensko preduzetnistvo PKS.

Foto: PKS

Takođe, Simanić je istakla odličnu saradnju naše 2 vlade i pozvala predstavnice poslovnih udruženja UAE da u maju ove godine posete Srbiju, kao I da se tom prilikom održi investiciona konferencija.

Foto: PKS

Tokom sastanka,ministarka za rad, zapošljavanje, boračka I socijalna pitanja RS Darija Kisić Tepavčević postala je počasna članica Sekcije za žensko preduzetnistvo Privredne komore Srbije I izrazila želju da u narednom periodu još snažnije podrži žensko preduzetnistvo.

Događaju je prisustvovao veliki broj poslovnih žena iz Srbije, a Dubai Expo I 6.tematsku nedelju u okviru koje je Žensko preduzetnistvo, posetilo je preko 120 preduzetnica iz Republike Srbije.