AKTUELNO

Okreće novi list!

Nenad Aleksić Ša naredni je gostovao u radio-emisiji "Amnezija", gde je govorio o svom turbulentnom odnosu sa bivšom devojkom, Tarom Simov:

Još uvek sam lagan, trudim se da ne nasedam na provokacije i da ne zlazim u neku veliku raspravu sa Tarom. Mnogo je bolje ovako, iskreno. Nisam ušao sa namerom da poremetim Taru, mislio sam da možemo da plovimo kako treba. Ja znam da će tu dolaziti do raznih pitanja, nisam više mogao da slušam kako sam psihopata - počeo je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče sam juče da je izjavila kako će svaka devojka izaći na nosilima ako mi priđe, meni je to bilo simpatično, nisam shvatio ozbiljno. Ove godine se ispostavilo da je nekim devojkama branila i da se druže sa Čorbom, a tvrdi da joj je samo prijatelj. Kako da joj bude prijatelj neko zbog koga smo se svađali? Ona gaji neke emocije prema Mateji, nema pravo da brani bilo kome bilo šta, Mateja je isto slobodan dečko. Bio sam u pravu za sve što sam govorio prošle godine. Pratio sam sve što su mi slali vezano za mene, tvrdnje da sam ludak i psihopata... Ja sam gospodin i ulazim na velika vrata, ne u paketiću. 99% muškaraca bi odavno prekinulo odnos sa njom posle svega, možda Deki ne bi - objašnjavao je Ša.
Uvek mi spominje slabu tačku, Vuka Moba, Čorbu, kljuca mi na uvo i očekuje reakciju, želi da vilenim. Rekla je da će me vratiti na fabrička podešavanja, misleći da sam ja onaj Nenad iz Zadruge 4. Gađala me je flašom i dobio sam takav šlajm u facu, što je nešto najodvratnije što sam mogao da doživim. Ovo je poniženje za nekog ko je zvezda, ja sam i dalje Nenad Aleksić Ša, gledaju me i kolege, ne želim više da moje ime bude ukaljano - govorio je on, dok se Tara smejala.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga