AKTUELNO

Sve otkrio!

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Lazar Čolić Zola, koji je juče imao žestoku svađu sa Nevenom Savić, koja se na proslavi srpske Nove godine ljubila sa Krletom, ali i Saletom Luksom. Zola je saznao i da je Nevena tada htela da se smuva sa Filipom Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

Naučio sam na neke situacije, ovo je kisela voda. Naučio sam da kad sumnjam u nešto, pa se uverim u to, da mi je lakše što sam postupio tako. Ne mogu reći da mi je svejedno, malo tu glumim, ali nije mi 100% svejedno. Ali sad kad vidim ovo ponašanje, mislim da sam 100% dobro postupio. Koga su zmije ujedale i guštera se plaši. Vidim ja u pogledu, kao navodno joj je toliko stalo do mene, ekstremno joj je teško. A ovamo za jednu noć na tri fronta udara. Hajde na jedan, pa i na dva, ali na tri... Šta hoće više? Najbolje da ode na pet. Ja bih voleo da se nije sve ovo desilo i da je sve išlo svojim tokom. Pričali smo o dubljim stvarima, krenuli spontatno - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Car i Dalila se zbližavaju, šta se dešava tu? - pitao je Darko.
Ja sa njim najviše pričam, meni se najviše povereva. Glavni problem njegov je što je tu Dejan. To je to, on se kaje zbog svega što je uradio, a njoj je samo on u glavi. Samo Filip Car. Malopre izlazi iz toaleta, mi je zovemo, ona dolazi kao da ju je zvao Sveti Petar, a ne Filip Car. To se vidi. I njemu je drago. To je mnogo velika strast, emocija, garantujem da će biti opet zajedno. Ne samo iz priče sa njim, nego bih i ovako to video. A to najviše zavisi od Dejana i koliko će Car dati gas. Dalila je trenutno na 5%, kod Cara varira, sad je na 30%, ali do kraja rijalitija idu na 100%, to garantujem - poručio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.