AKTUELNO

Zadrugari za ovo nisu znali!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Novinarka je naredno pitanje postavila Sandiju Kojić, Stefanu Karić i Filipu Caru:

Foto: TV Pink Printscreen

Je li te nije sramota da kradeš - pitala je novinarka.
Ja ne kradem lične stvari, to što kradem pare, to je od svih nas. Očekivao sam da mi da veliki ili srednji budžet Karić, došlo je do svađe i zbog vina. Krle i Karić su dobili vino, bilo je tu i belo, mafijali su kao da je njihovo. Jedno vino su se dogovorili da stave ispod stola - pričao je Sandi.
Ja nisam tipovao to, ja sam spavao i krenuo sa u wc, pogledam ga, pitam ga šta radi on kaže uzeo od Cara pare. On mi je rekao da su od Cara, on je ostavio to kod mene u krevet, ja hteo da mu vratim pare, ali su bile neke poruke tada, ja sam rekao da treba da vrati, on kaže dao na bakšiš i to je to - ispričao je Sale glumac.
Ja sam ti oprosti hiljadu dinara u kazinu, problem je što me vi lažete - rekao je Car.
Ja sam uvek bio na Sandijevoj strani i da napravimo sprdnju na neki način samo da ne naškodi sebi, dao sam mu srednji budžet, nisam mu rekao ništa ružno. Jednostavno nisam očekivao takvo ponašanje oko njega. Ja ću neke stvari rešiti kada izađem - rekao je Karić.
Ja sam hteo da bude gospodin. Ja sam mu rekao da ne treba da krade, bolje da ne traži više, meni je žao - pričao je Lepi Mića.
Ti podbadaš mene sada, zašto si ukrao meni pare sada, ućestvovao si sa njima zajedno - drao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu:

Autor: N.V.