AKTUELNO

Burno!

Veliki šef je sinoć za zadrugare organizovao spektakularni doček srpske Nove godine. Bela kuća je ponovo magično dekorisana, a zadrugare je na stolu dočekao i gala ketering. Za dobar provod bili su zaduženi Saša Katančić, Mirče Radulović, Lena Čolak, Vanja Mijatović i Tina Ivanović.

Međutim, i pre nego što je počela proslava, nastao je haos. Zadrugari su počeli da se otimaju za pivo koje se nalazilo na stolu, a oni koji nisu uspeli da uzmu za sebe, bili su ljuti na one takmičare koji su uzeli nekoliko limenki.

Posebno je bio ljut Filip Car, koji već nekoliko puta ostaje bez pića zbog zadrugara koji se otimaju. On je već bio nervozan ranije, kada je Dalila Dragojević odbila da dođe na žurku, a tokom proslave se ponovo iznervirao.

Naime, njemu je zasmetalo što ga Dalila posmatra, kako je rekao, kao pas sa kauča.

Ova je isto bezobrazna, gleda u mene kao pašče sa kauča. Meni krivo, ma more marš u pi**u materinu. Treba im je**ti mamu, čuj kao ćao. Oni to vole, kad im ne je**m mamu oni se svađaju. Je l' ti to voliš, da gledaš da ti je**m ženu? Oni vole to - ponavljao je Car Marku Đedoviću.

Dejan Dragojević se za to vreme veselio za sve pare, a naročito dok je pevala Tina Ivanović, koja je svoju pesmu "Zaljubljena" posvetila svim nesrećno zaljubljenim dušama u Beloj kući.

Dalila se iznervirala što je njena drugarica Matora ostala bez piva, a posebno je bila kivna na Dejana, koji je delio svoje piće sa drugim zadrugarima. Upala je u garderober besna i rekla mu je da će prosuti sve što ima.

Ubrzo se digla tenzija. Dejan je prišao Dalili, a ona ga je oterala od sebe i već su bili na ivici fizičkog kontakta.

Dalila je nakon ovoga završila su suzama i kukala kako je niko ne štedi, dok se ona trudi da nikome ne zagorča život. Car je upao u pušionicu, misleći da Dalila plače zbog njega i počeo da urla kako ne želi da bude razlog njenih suza. Ostali zadrugari su pokušali da mu objasne da nije on kriv, ali se digla tenzija i Dejan je upao u pušionicu.

Videvši da je Car prišao Dalili u nadi da će da je uteši, Dragojević je počeo da pravi haos, a u jednom trenutku je slomio čašu sebi o glavu.

Dejan je potpuno pomahnitao, a obezbeđenje ga je izvelo kako bi se smirio. Dalila nije mogla da dođe sebi, počela je da jeca na sav glas.

Zadrugari su zaboravili na sve sukobe kada je sat otkucao ponoć, a trubači ušli u Zadrugu.

Irma i Matora su Dalilu odvele do kreveta, kako bi mogla da se smiri.

Dalila je kasnije saznala da je Car onako upao u pušionicu jer mu je Tara Simov rekla da je čula da ona plače zbog njega, što ga je povredilo.

Dalila se kasnije vratila na žurku, gde se požalila Stefanu Kariću na Dejana i Cara. Stefan ju je tešio, a zatim i rekao da Dejan svim silama pokušava da je vrati na sažaljenje.

Matora je objasnila Caru kako se odvijala situacija pre haosa u pušionici, te da Dalila nije plakala zbog njega na početku, ali da se kasnije uplašila kada je počeo da urla na nju.

Car je nakon ovoga nastavio da se veseli, a u jednom trenutku mu je Marko Osmakčić poručio da mu Miki Đuričić ne želi dobro i da mu nije pravi prijatelj, sa čim se i Car složio.

Car je potom pokušao da smuva i poljubi Marijanu Zonjić, koja se nećkala, jer je videla kako voli da menja devojke.

Aleksandra Nikolić im je prišla i sklonila Marijanu od Cara, rekavši svom bivšem dečku da je bolestan, zbog toga što je zaljubljen u Dalilu, a sve druge devojke vuče za nos.

Đedović je za to vreme pružao podršku Dalilu i opleo po Dejanu i Caru, te njoj rekao da se ponaša kao muškarac, dok oni kao žene u odnosu sa njom.

Dalilu je sve stiglo, a nastavak večeri provela je u suzama, a najviše ju je pogodilo kada joj je Sandra Rešić zapevala za dušu.

Nakon svega što se večeras desilo, Dalila je odlučila da jutro ne provede u izolaciji, već u spavaćoj sobi.

Ostali zadrugari proveli su noć u veselju, sve dok nije došlo do dva okršaja pred zoru.

Naime, MC Aleks je zasmetalo što je Dino urlao i ponašao se slobodno, pa mu je ovo zamerila, a on ju je isprovocirao za Čorbu, zbog čega je došlo do svađe.

Nevena i Đole su odlučili da se našale sa Mihićem u zoru, a on je pobesneo jer je želeo da spava, te je izbio žestok konflikt, zbog čega je obezbeđenje reagovalo.

Autor: M. P.

#Zadruga 5

#presek dana