AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević.

Dejan te stalno ubeđuje kako si slaba i da je zato pored tebe. Ženom jača si od njega 1000 puta samo te koristi da što bezbolnije doplovi do kraja Zadruge - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekad me sramota da mu kažem da mi se spava, zato što on misli da idem u izolaciju da bih vodila rasprave, gledala se pd jorganom. Kad ja kažem da spavam, on kaže da zapalimo pojoš jednu. Meni je glupo da mu kažem jer se plašim da će pogrešno da protumači. On će sad da se naljuti - pričala je Dalila.
Vas svoje ste sinoć pokidali, druga priča od one kad mu je Maja određivala - rekao je Milan Milošević.
Ja sam znala, bilo je zanimljivo - rekla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

ja verujem da su svi fascinirani ženom kojom je prevarila muža i čovekom koji je rasturio brak, a vi tome aplaudirate. Smešni ste - dobacio je Mensur.
Ovde imate ljude koji se prilanjaju većini i ove koji se priklanjaju sami sebi. Ti si do pre 10 minuta bio sa mnom okej. Možeš na normalan način da kažeš, a ne da vrištiš- Šta je loše što smo bili zanimljivi u emisiji? Ne možeš da nateraš da bude nešto negativno, što nije. Ovde lupaju kompleksi što nije prvi na pitanjima - odbrusila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam danas sanjala da se Dejan oženio i da se smeje dok sam ja plakala. Bili su tu ovi što su ga podržali. Ovo je ludilo... Sinoć je ekspolodirao, ali ema rekacije - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.