AKTUELNO

Predsednik Srbije je spomenuo da je bilo dosta lažnih snimaka u vezi sa nestalim Splićaninom, navodeći da to dodatno potresa porodicu nestalog mladića.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras o nestalom Splićaninu Mateju Perišu (27) i brojnim lažnim vestima koje se šire društvenim mrežama.

- Mediji su se sveli na broj klikova. Da li je moguće da objavite video ovog nestalog mladića koji je navodno u javnoj kući, na nekom snimku? Ne mogu da verujem da se sve svodi na broj klikova. Zamislite kako je ocu tog mladića. Znate li koliko puta sam morao da zovem službe bezbednosti. Ja dnevno imam 10, 15 sastanaka, obilazim nekoliko mesta po Srbiji, da li mislite da imam vremena da uređujem novine? Da li mislite da oni mene slušaju? - rekao je Vučić i dodao:

Nikada ničiju decu nisam napadao, to radi samo jedan čovek u Srbiji. Ja sam večeras došao da zaštitim jednu hrvatsku porodicu, kome su ti ljudi šta krivi da moraju da čitaju gluposti? Nisam izgovorio nijedno ime i nisam došao zbog toga.

#Aleksandar Vučić

#Matej Periš