AKTUELNO

Šok!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je aktuelni zadrgarksi duo, Dalilu Dragojević i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja je Dalila najveća vrlina, a koja najveća mana?

Ima toliko vrlina i mana, ali neka vrlina bude to što ume da bude nasmejana, vedra, u najgorim mogućim situacijima ona izvuče neku pozitivnu, neki osmeh. A mana... Neka bude ta neka alavost i škrtost, ja to mrzim generalno kod ljudi, pa i kod nje. I Dejan je takav, kad vidim kakvi su, ta njihova alavost da će ostati gladni, to mi je odvratno - navodi Car.
Za mene već znam šta je rekao. Ja smatram da on kod mene ne nalazi nijednu vrlinu, ne znam šta bi modao da izdvoji.

Kad neko hoće da iznervira Filipa, dovoljno je da mu pomene - šta?

Pa, porodicu. Da mu neko opsuje porodicu, sestru, znam da je osetljiv na te stvari, to može da ga izbaci odmah iz takta - govori Dragojevićka.
Nekako sam najviše osetljiv na nekoga ko mi je drag, osetljiv sam kad mi neko udara na ego, ili kad ona meni kaže: "Ne bi on nikoga", meni dođe... - kaže Car.
Znači, on je na mene najviše osetljiv - zapaža Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta Dalila zaista misli o Dejanu i da li ga voli kao muškarca?

Ohoho... Zla maćeha! Vidi, da živiš pet godina i sa ovom mojom kutijcom za naočare, zavoleo bi je. Ona njega voli, oseća ona nešto prema Dejanu, ali oni su takmiče između sebe, ona ga žali i voli ga kao čoveka, ali mislim da oboje više vole sebe i tako se takmiče na neki način koji je meni morbidan. Nema tu ni ljubavi ni strasti - navodi Filip.
Nemam pojma šta je ovaj čovek mogao da kaže. Ja Dejana stvarno volim kao čoveka i žao mi je što sam mu ovo priredila, i njemu i sebi, ali najviše njemu, jer smatram da to nije zaslužio od mene. Ja znam da se nosim sa tim, ali on ne. Emotivno sam stvarno na nuli i mogu da izgradim neki odnos, da li će to biti sa njim ili sa nekim drugim, ne znam, radim više na sebi i da se očistim od svega toga - kaže Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji je Filipov najveći strah?

Mačke! Plaši se on mačaka, i tih nekih životinja, ali mačke su njegov najveći strah - priča Dalila.
Imam neke strahove, i znam da je sigurno rekla mačke. Znaš zašto ih se plašim? Ja mnogo volim životinje, ali uvek sam se plašio mačaka, onih iz kontejnera, plašim se da ne naleti na mene i da je povredim ishitreno. Maje se ne plašim, obezbeđenje je uvek bilo tu, a i napolju kad smo bili, šta da uradim? Ne mogu da je udarim, voleo sam je, volim je još uvek, koliko god to bolesno zvučalo - kaže zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa koliko godina je Dalila imala prvi seks?

Ona će tu sad nešto spetljati, danas su te granice pomerene. Znam da će reći 18-19, ali neka bude sa 16 godina - naveo je Filip.
Pa, on to ne zna, nismo o tome pričali, ali mislim da je to bilo sa 16-17 godina, srednja škola.

Sa koliko godina je Filip prvi put priveden?

Mislim da je bio maloletan. Možda je bio i u popravnom domu, tako mi izgleda, ali nemojte mu ovo reći - smeje se Dragojevićka.
Pa, bio sam maloletan. Nadam se da ovo ne gledaju mama i tata. Badnje veče, dolazi policija na vrata, pita šta sam uradio, ja kažem nisam. Kažu da imaju nalog za hapšenje, kaže tata: "Kakav nalog, on ima 13 godina"! Šta sam uradio, ne znam ni ja, mama pekla kolače, samo se srušila sa onom tepsijom da sam uhapšen sa 13 godina - priča Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.