AKTUELNO

Novinar dnevnog lista Kurir Mladen Radulović rekao je za Pink kako postoji mogućnost i da se telo nestalog Splićanina Mateje Periša nikada ne pronađe.

Kaže da bi to bilo tragično za porodicu nestalog mladića, koji je poslednji put viđen u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine. Za mladićem se traga već devet dana, a kako vreme prolazi, tako tonemo u misteriju, govori Radulović.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji opcija i da se njegovo telo nikada ne pronađe. To bi bilo tragično! Imali smo nekoliko obrta u celoj priči. Pojavila se nada da je živ kad smo ga videli da trči ulicama, a onda tonemo u misteriju kako prolaze dani. Sama misterija može da bude i ako se njegovo telo nikada ne pojavi, angažovan je i Interpol, naši organi češljaju Dunav da nađu bilo kakav trag. Postoji opcija i da se njegovo telo nikada ne pronađe. To bi bilo tragično! Mislim da je 10 godina rok da se neko proglasi mrtvi bez tela - rekao je Radulović.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Matej je došao u Beograd kako bi proslavio doček Nove godine sa prijateljima. Oni su zajedno bili u klubu "Gotik" u Beton hali, a onda je Matej istrčao u majici, što njegovi prijatelji, kako kažu nisu odmah primetili. Sigurnosne kamere snimile su Mateja kako trči ulicama Beograda i zaustavlja taksistu, a njegov otac Nenad potvrdio je da je na snimcima nestali momak.