AKTUELNO

Premijerka Srbije pokušava da nađe način da najbolji tenise r sveta do ponedeljka bude u iznajmljenoj kući.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas, na Badnji dan, decu srpske nacionalnosti iz Hrvatske, koja borave u poseti Beogradu, povodom božićnih praznika, a nakon svečanosti u Predsedništvu, obratio se medijima.

Na pitanje o pomoći Srbije Novaku Đokoviću, predsednik kaže da se iznenadio jer je primetio da na televiziji sa koje dolazi pitanje, iskreno navijaju za Vljoru fon Kramon koja je podržala akciju protiv Novaka.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Sinoć sam prvi put razgovarao sa Novakom, jutros drugi put, a Ana Brnabić moli da se Novaku Đokoviću dozvoli da ne bude u zloglasnom hotelu, već u kući koju je iznajmio, u kojoj može i da se priprema za turnir. Ono što je Novak tražio od svoje države, mi smo tome bili posvećeni, to nam je i obaveza. Razgovarali smo dva puta, a naše ministarstvo je aktivno uključeno u sve. Brnabić će razgovarati sa zvaničnicima Australije - kaže Vučić i dodaje:

Nije fer da se vodi politička kampanja! Više tenisera su pustili od istim uslovima, a Novaka nisu.

Foto: TV Pink Printscreen

Plaši se, kaže, da će ova vrsta političkog iživljavanja da se nastavi na Novaku Đokoviću, a da je razgovarao i sa Srđanom Đokovićem, te da država čini sve kako bi se maltretiranje prekinulo.

#Novak Đoković