AKTUELNO

Nije mu ostala dužna!

Nakon Irme Sejranić, svoj glas u današnjoj anketi dao je Đole Kralj. Podsećamo, zadrugari danas biraju takmičare koji se prave pametni, a to nisu.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše se u ovom rijalitiju pravi pametna Irma. Jako se pravi pametna, preteruje. Da ona mene i Tanju toliko iznervira... Irma, onda Mihić, on je zlo najveće. Pravi se pametan, a glup je ko k*rčina. Bolje tata da je istr*sao u WC šolju. Ne vređam ga, samo iznosim činjenicu. Ne znam još ko. Glumac - istakao je Đole, a zatim je ustala Ana Jovanović:
Pod broj jedan Stefan Mihić. Sad se uspalio za ovu temu, prvo je sedeo na garnituri, da se ubaci u kadar. Onda tema sa Deniz. Dokazano je glup - nadovezala se Ana.
Šta su za tebe izjavili da si radila iz 14 godine... - odbrusio je Mihić.
Debilčino retardirana, ja sam se našla samo na istom mestu sa Minom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ideš od jednog do drugog momka, procenila si sve zbog kadra. Prvo si išla na Mateju, pa te je odj*bao, pa si išla kod Mensura, pa si se smorila. Ko je sledeći? - pitao je Stefan.
Ti - odgovorila je Ana.
mogu da te izj*bem, ali neću da platim - pobesneo je Mihić.
Treća osoba je Mensur, to sam shvatila iz njegovih izlaganja juče... Irma se tripuje da je najbolja ribetina, da se svi lože na nju, mora da je svuda ima - završila je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.