AKTUELNO

Dajte svoj sud!

Za sinoćnju atmosferu u reprizonoj novogodišnjoj noći bili su zaduženi bivši zadrugar Bora Santana, Pinkova zvezda Pavle Dejanić i pevačica Zorica Marković. Ipak, nisu samo oni pevali i uveseljavali zadrugare.

1. Nikola Grujić Gruja bio je prvi zadrugar koji je uzeo mikrofon u ruke, pa je zapevao stihove velikih hitova, među njima i ''Živim da te volim''. Njegova devojka Mima ga je pažljivo slušala i uživala u njegovom glasu. U video-prilogu u nastavku možete pogledati detaljnije.

2. Sandra Rešić bila je druga po redu koja je svojim glasom i energijom dovela atmosferu do usijanja i ta, zbog čijeg pevanja su zadrugari poskakali od sreće. U video-prilogu u nastavku možete pogledati detaljnije.

3. Sandra Čaprić bila je treća pevačica koja je uzela mikrofon i zapevala tekstove velikih hitova od pesama. Njen drug Marko Janjušević Janjuš nije prestajao da igra i podržava svoju drugaricu u predstavljanju i uveseljavanju zadrugara. U video-prilogu u nastavku možete pogledati detaljnije.

Činjenica je da su svo troje zasigurno ulepšali ovo veče i dali mu neki dodatni ukras, ali vi imate priliku da odlučite ko je bio bolji u ovom ''pevačkom obračunu'' u anketi ispod!

Autor: N.Žugić

#Zadruga