AKTUELNO

Nova šansa u Novoj godini?

U nedelju je u Beloj kući organizovano novogodišnje fotografisanje za portal Pink.rs. Jedan od parova koji je pozirao su Mateja Matijević i Tara Simov. Njihova ljubavna veza bila je jedna od upečatljvijih priča treće sezone najgledanijeg rijalitija, a Tara ne krije da je on dečko koga je najviše volela, kao da i dalje ima emocije prema njemu. Njih dvoje i dan danas imaju brojne fan grupe koje veruju da će ljubav Tare i Mateje imati srećan kraj i da će doći do pomirenja.

Foto: Pink.rs/E-stock

Iako je njihova veza bila turbulentna, a nakon raskida nisu ostali u dobrim odnosima, mlađe populacije je i dalje obožavaju i redovno im šalju poklone i poslastice, ali i pačiće, koje su izabrali da budu zaštitni znak njihove priče. Mateja i Tara su bili kreativni, te su na fotografijama pozirali sa čarapama koje su bile pune pačica, a mnogi su komentarisali da se između njih i dalje oseća posebna energija.

Foto: Pink.rs/E-stock

Mateja i Tara su pre samo dve godine za doček bili novopočeni par, i tada 2020. godinu dočekali u najvećoj ljubavi. Da li će njihova ljubav u 2022. godini pronaći svoj put, da li će doći do pomirenja ili će bar uspeti da uspostave prijateljski odnos, ostaje da ispratimo u narednom vremenskom periodu.

Foto: Pink.rs/E-stock

Autor: A. N.

#Zadruga