AKTUELNO

Haos na početku emisije!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i počela je emisija "Gledanje snimaka". Milan je najavio prvi klip za večeras, razgovor Mikija Đuričića o Dejanu Dragojeviću sa Sandrom Rešić i Markom Đedovićem. Oni su žestoko opleli po njemu, ali i Dalili Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ogavno što se tiče Mikijeve strane, u životu ne treba da mi se obrati. Rekao je da im je Bosna uvalila k*rve, što se tiče njega, nema šta da komentarišem. Jer ako ja budem komentarisala, biće svega. Želim da ga poštedim svojih komentara - krenula je Dalila.
Hvala Bogu, pa sam se unormalio - dobacio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada bih krenula da pričam o tebi, ti bi ponovo porumeneo, nastao bi skandal. Ali ja nisam kao drugi koji te doteraju do ludila. Ti si došao ove sezone da se pereš, da budeš šatro dobar sa svima, a o svima najgore misliš. Pun kompleksa sa 40 i nešto godina. Što se Đedovića tiče, nije mi se svidelo što je rekao da sam dva dana plakala zbog njega. Ne, ja sam plakala iz besa. Ja sam mnogo toga htela da ti uradim, Mića me je smiriviao, da ti ne uradim ono što sam naumila. Ko god ovde meni nije rekao iskreno mišljenje, to je njihova stvar - dodala je Dragojevićka.
Šta sam ja rekao neiskreno, sve sam ti to pričao u svađi, i za ringišpildžiju i za dete u Švajcarskoj - uzvratio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

To su gluposti, niti sam se kad porađala, niti bih ostavila dete. I to za ringišpil je Miljana rekla - pravdala se Dalila.
Meni je to rekla Vesna Rivas - istakao je Đedović.
Žena sa kojom sam na sudu. Za svoje priče neka sami odgovaraju. A Sandra koja je htela nešto da kaže u videu, pa ju je Marko presekao... Kad ju je sasekao, onda je promenila priču - nastavila je Dragojevićka.
Prvo, Dalila Dragojević Mujić nije moj prijatelj. To što smo dobre tu dok sedi, spuštamo loptu, jer mi ne pada na pamet da imam 24 sata svađu sa njom. Za razliku od Dejana, ona mi nije 5% stvari uradila. Ja sam na nominacijama rekla sve šta mislim o njoj - pravdala se Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.