AKTUELNO

Ne kaje se za sve?!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Viktoriji Viki Mitrović.

Viki, da li si realna da se ljubiš sa Dinom, a voliš Marka? Preklinjala si ga da ti da drugu šansu, a vamo se ljubiš - glasilo je pitanje.
Katastrofa. Ja sam njega tri dana za redom, kad god sam stigla, nisam ni spavala, ja sam ga molila da mi da šansu. Nebitno je šta je rečeno tu, kako da mi se ogadi. On to izgovori samo da bi mi se ogadio. Ja sam njemu ovder sinoć prišla i opet sam ga pitala istu stvar, popio je, on je isto to rekao. Mene je pogodilo to što je rekao. Ja da sam htela da uradim nešto njemu, uradila bih kad je on bio tu, međutim on nije tu. Kad se desil oto na bini, sišla sam, bilo mi je nepriajtno. Stvarno mi je žao, izvinjavam se - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ovo nije smešno. Posle onog dana što je bilo, nimalo ne zaslužuje sprdnju i ovakve odgovore. Neka bude da napadam, boli me ku**c. Smatram da Viki odnos sa Markom, ali da teraš inat preko nečijeg ku**a i da se posle momci rasture, i da posle dođeš i izviniš se? Pa brate. Meni je delovalo da ga je više iznervirala Viki, nego on, ali da devojke teraju ku**c preko muškaraca...Za mene je inat kuliranje i ostalo, pa tako je, primat. Imaš apsolutno pravo da reaguješ tako, što se tiče stavri. Ova devojka je imala ozbiljno sr**e sa njim, ali ovo sa Dinom apsolutno osuđujem - drala se Matora.
Šta je njemu DIno kriv? - skočio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je sa ovim ljudima, dobili su krila bre - uskočio je Car.
VEć si ti na ražćnju, fali ti jabuka još - rekla je Viki.
Ti puš*š ku**c za pare - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Osmakčić je dobio reč kako bi prokomentarisao aktuelnu temu i tom prilikom izneo svoju stranu priče, ali je vrlo brzo izbio sukob između Dina i Marka.

Što se tiče ovoga svega što se desilo juče...On da joj ne znam šta kaže, njeno je da spusti glavu i da ćuti. Uradila je juče to što je radila, ona ima bolesne postupke. Ona je kriva, pa je kriva. Greška je i sa jedne i sa druge strane. Nema nikakva opravdanje. Sutradan ja prepuštam ko će kako reagovati, ali ja to od nje nisam oečkivao, najveći je krivac ona. Druga stranka je isto kriva, jer je taj dečko meni ulje zalivao. On se kleo u bratstvo, imali smo razgovore svugde - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si me vređao posle tih razgovora - pitao je Dino.
Ma gde sam te vređao - rekao je Marko.
Mi jesmo u okej odnosima, ali mi nismo prijatelji. Skini taj puder kompleksašu jedan. Nisam ja pogrešio, niti sam ti ja kriv. Ja svakom nudim pivo, ko god da nema - prodrao se Dino.
Ja sam znao da je on takav, ali mi je bilo okej dokle god je on takav sebi,a l ida on iskoristi to protiv mene. Ja sam od njega samo tražio da on popriča sa mnom, jer sam bio besan. Moga mi se samo izviniti - rekao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

TI se više vodiš njegovim lošim postupkom, nego njenim. Ceo dan slušamo to - ubacila se Tara.
Sa njom ću ja rešiti sve što treba, na svoj način. Ona je glavni krivac, ali se on predstavio tako. Najviše me ona boli, ali je on ljigav. Mene tapše po ramenu...- pričao je Marko.
JA ti sad kažem, ko je*e Dina, ti si sa ovom devojkom u vezi - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Radi se o tome, na način na koji on priča o tome u radiju. Druže, treba da kažeš da se desilo i da iskuliraš, ane da onako priča na radiju. Ona je luda pa je luda, ali ti ne moraš zbog toga biti lud - drao se Marko.
Je l' imaš ti nekih preoblema sa mnom Marko? Velika je razlika između toga da smo okej i prijatelji. Mateja i ja smo prijatelji, a sa tobom sam okej - rekao je Dino.
Ti to jesi, ali bar za svoje glupe postupke reci da si iskoristio tih pet minuta, ali da nisi trebao. Da se ona tebi istinski sviđa, ja bih razumeo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ni razmišljao o tome, razumeš li? Ona me je zvala u taj krevet, rekla mi je da spavam kod nje. To je njen problem, ne moj. Ja sam odmah rekao da ti nisam ja kriv - pričao je Dizdarević.
Ti si ljiga, ovo ti je bio ljigav postupak - rekao je Marko.
Ja ću raditi šta ja hoću, jer sam ja slobodan momak. Kad ona meni kaže da je slobodna i da hoće da se ljubi sa mnom - započeo je Dino, ali ga je MArko prekinuo:
Pa si ti iskoristio priliku da je poljubiš. Da je Marko Đedović, Čorba ili bilo ko drugi, bolelo bi me uvo - rekao je Marko.
Ti od mene tražiš da ti se izvinim - pitao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bre. Praviš se budala danas, ali sam čekao da vidim...Ona je luda, pa je luda, daje ti povoda, a ti si takav kakav si i eto. Ti si rekao da u daljem upoznavanju psotoji šansa za vezu - rekao je Marko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Jovana Tomić Matora

#Marko Osmakčić

#Viktorija Viki Mitrović

#Zadruga