AKTUELNO

Uzbuđena!

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić postali su roditelji devojčice Katje u sredu, a ponosni tata upriličio je veliko slavlje već u četvrtak.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ponosni tata Marko stigao je danas po Kaću i naslednicu Katju u društvu Katarinine sestre u porodilište na Novom Beogradu oko 09:45 časova i nakon samo pola sata izveo Katarinu i mezimicu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kaća se pojavila vidno raspoložena, i vedrim duhom pokazala koliko je srećna zbog nove uloge.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ponosni roditelji su ispozirali ipred brojnih medijskih ekipa sa naslednicom, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste pevačicin besprekoran izgled samo 3 dana nakon porođaja.

Da li umorno... Da li neispavano, ali definitivno najsrećnije na svetu se osećam! Ne možemo još da provalimo na koga liči, nadam se na mene, a da na Marka ima plave oči. Ne plašim se ničega, sve se da naučiti, jedva čekam da stignemo kući. Mislim da su me za ova 4 dana u porodilištu mnogo naučili - priča Kaća, pa dodaje:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Naravno da ću ja najviše vremena provoditi sa bebom, dolaziće i svekrva da pomogne i moja majka, svi nas već čekaju kod kuće. Meni je želja da imam četvoro dece. Marko je počeo da plače, to su emocije koje vas nadvladaju. I meni kreću suze, neopisiv osećaj. Krenule su mi suze, taj prvi poljubac i kontakt sa njom, neopisiv osećaj. Katja nam je prelepo ime, svi smo se složili oko toga. Biće nastupa sledeće godine, uloga majke mi je sad najbitnija - priča Katarina Grujić, prvi put nakon porođaja.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M./P.R.