AKTUELNO

Izrešetao ih!

U toku su "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između bivšeg ljubavnog para Dalile Dragojević i Filipa Cara. Naredni koji je nominovao bio je Stefan Karić:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče njih, naš odnos je korektan, trenutno sam sa Dalilom u boljim odnosima. Filip nema neko druženje niti bilo šta, ja Maji uvek skrenem pažnju da neda povoda Caru da joj zameri bilo šta. Žao mi nje. Nikada nismo Car i ja imali neki odnos sa sukobima imamo neko poštovanje. U prošlog sezoni si ti bio simpatičniji, bolji, sada si totalno pogubljen. Prolupao si, žao mi što si u takvom situaciji. Prema Dalili si ispao ozbiljna smradina. Videli smo u više navrata da jesi. Ispao si najgori, svaki put vređaš, ne znam odakle tebi taj bes i mržnja. Pogledima ste razgovarali, uprapastili ste to vašom ljubomorom. Razvijao si pogrešne filmove - izjavio je Stefan.
To su dva čoveka koja su bila u nekom ponoru, bili smo zaljubljeni i ja se borim da ne budem pogubljen... - branio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba to da podneseš muški i neke reči izbegneš. Maja misli da joj neko pokazuje ljubav preko se*sa. Maja je veliki psiho - rekao je Karić Maji.
Sa mnom nema zajebancije, ja to rešim za dva minuta - ubacila se Maja.
Ja ću uvek komentarisati sve teme ovde. Dalila je barabar sa Filipom, drago mi je što poštuje svaki moj komentar. Nisam čuo da je ustala i rekla ispala sam smrad prema ovom dečku. Ostala si sama. Ja nikada nisam video osobu koja bi prešla preko tih stvari. Digao te je iz blata. Nominujem Dalilu - završio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu:

Autor: N.V.