AKTUELNO

Ništa mu nije jasno!

U toku su "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između bivšeg ljubavnog para Dalile Dragojević i Filipa Cara. Naredni koji je nominovao bio je Marko Đedović koji je kao i uvek bez dlake na jeziku:

Foto: TV Pink Printscreen

Mene su stavljali na više strana, i tamo i vamo. U određenih trenucima kada su se dešavale neke određene stvari. Bilo mi je žao Dejana, neke stvari nisam ni video dobro, bio sam baš fokusiran na njega. Molim Boga da mi se nikada ne dogode takve situacije i sa strane kada posmatram vidim da je strašno. Količina te strahote opravdava sve drugo. Pomislio sam šta bih ja radio da sam napravio takvo sr*nje. Dejan je osoba koja kaže dođi dođi, a ne dođe. On bukvalno sa njom priča postupcima, a ne rečima. Ja sam sebe stavljao u njihovu poziciju, nije da ovde ima bezgrešnih, da su bezgrešni ne bi bili ovde. Da li bi to bilo opravdanje kada si izlupali šamare. Više ništa nije jasno. Kako kaže narod, svakome je svoja muka najveća. Davljenik kad se davi i uhvati slumku misli da će ga spasti ali neće. Ja mogu da komnetarišem njih, mogu da se pomire, a i ne. Meni nisu bitni. Neka rade sve ono što žele. Sa druge strane, da li bi ja stupio u odnos sa njom, ja mislim da ne bih. Da li bih sa ljudske strane prišao, mislim da da, ali bih bio kao Dalila. Dejan je njoj oslobio put i ona radi šta želi. Da ja bih hrlio ka nekome koga sam povredio. Ja imam malo više godina i tako vidim - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su se sa njim saživeli, pa se zato vezali i tako pričaju - ubacio se Miki.
Ja nisam takav, šta ja imam tu nešto protiv. Moji prijatelji nisu ovakvi, ovde ima nekih koji su mi dragi ali ne mogu da se saživim sa njima. Ja sebi ne dozvoljavam luksuz da zamerim nekome. Dalila i ja samo se svađali ali ona u svemu ima to nešto da ne mogu do kraja da se svađam sa njom. Imali smo priliku da vidimo očajnicu do kraja i očajnika. Ali kada vidim da neka gram ljudskosti, ja onda gazim do kraja. Možda su se previše istipovali, neće oni to reći ali tako - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Filipa tiče, on je u agoniji. On u trenucima kada kaže jel može da raskine sa Majom, ja njemu verujem - to je ista priča kao sa Janjušem. Ali kada skonta da neće imati mira od nje i da ga to više košta, on kaže da je bio besan. Kaže da je razlika između Dalile i Maje da je posle se*sa sa Dalilom mogao da odspava barem dva sata - nastavio je Marko Đedović:
Nema ovde ljubavi, samo strast. Nema prave ljubavi, ali ima opsesivne ljubavi. Poslaću Filipa u izolaciju - završio je Đedović

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu:

Autor: N.V.