AKTUELNO

Haos!

Nakon polemike o odnosu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašiča, voditelj Darko Tanasijević je u "Pretresu nedelje" pokrenuo narednu temu.

Povela se priča u Beloj kući da je Maja krenula da nosi naočare od kako se Čorba uselio u Belu kuću - započeo je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Čula sam za to. Onda, vrlo brzo sklanja pogled, beži brzinom munje kad je Čorba tu. Sve što smo čuli u subotu, razjasnilo mi se mnogo stvari. Jasno mi je bilo stavljeno do znanja da je Maja bila inicijator tog odnosa. Jedna stvar mi je nelogična. Ušla je u subotu, preko dana odmah pričala sa Tarom o Čorbi, prizivala ga, a onda se dešava ponedeljak, ogromna ljubav sa Carem. Kako se to zaustavilo za pet sati? Isto tako mi je nelogično Filipovo sa Dalilom. Ja sam i prošle godine govorila da je Majin odnos sa Čorbom vrlo specifičan. Da li je to neka žal za tim, da li je to nedovršena. Mislim da je više to čežnja za tim. Maja je neko ko je bolešljiv na Čorbu. Nije dala na Čorbu nikada, nikada nije rekla ružno za njega. Kada je Janjuš sto puta na kraju prošle sezone prebacivao Čorbu, ona nije dala na Čorbu nijedne sekunde, uvek je govorila sve najlepše. Čorba je bio neko sa kim se nije čupala, štipala, navodila ga kao primer neke lepe veze. Mislim da će uvek da ga gleda, da mu se uvek vraća - istakla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba, da čujemo tebe, ti si sinoć rekao da si i te kako primetio da Maja pokušava, da ima te fazone i fore, da obleće oko tebe, da si ulovio njen pokušaj da bude u tvojoj blizini - rekao je Darko.
Primetio sam poglede kad je bilo veče novinara, ovde dolazi, ne mogu da kažem da je zbog mene, ali je često viđam. A što se tiče naše priče oko koje se ne slažemo, stojim iza svega toga. Sve što sam rekao, to je za mene istina. Stojim iza te priče, to je to. Kontaktirala me je ta šminkerka, pitala gde sam, ja rekao na krštenju, Maja je došla. Ja sam i zaboravio da je trebalo da dođe dok je došla - rekao je Čorba.
Slušaj, zvao si me non-stop. ne znam što imaš gard prema meni, treba da budeš zahvalan što si ovde. Taki, uđi u slike, imaš poruke gde piše Cica, imaš sve poruke kad mi je slao, i srculenca, nađi sve i pošalji Darku, pošto Čorba sve laže. Prvo si me zvao kad si bio sa Borom dok si bio u vezi sa Teodorom, preko Bore si me zvao. Prvo, saznali su novinari Pink.rs da je raskinuo tek posle mesec dana jer je nebitna veza, on je rekao da nisu raskinuli, da su iz svojih razloga obrisali slike - poručila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

A što se nisam video sa tobom, ako sam želeo? Što se interesuješ ako je nebitna veza? - rekao je Čorba.
Pričao si da ne možeš da se otarasiš te tvoje - nastavila je Maja.
Pa ti sama sebe kanališ, da li je gore da te neko zove ili da ti juriš tamo da se vidiš? - uskočio je Miki.
Ne kanalim se, pričam istinu. Posle "Narod pita" si me zvao - nastavila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti i Bora ste bili na rođendanu, zvali me. On je rekao da je tu Maja, ja sam rekao da neću da pričam. To je prvi poziv bio. Nismo se čuli, idemo polako, jedno po jedno.
Glumi šmekera sada. Njega treba da bude sramota, nikad nisam loše rekla nešto o njemu. Ako sam mu uništila vezu, žao mi je. Prevario si Teodoru samim tim što si imao želju da se vidimo. Bio si u kolima sa Teodorom kad te je šminkerka zvala. Rekao si da te guši, jedva je čekao da ode ona za Banjaluku da se vidi sa mnom. Prevario si je sa mnom - nastavila je Maja.
Ko je bio inicijator kad si bila na nekom rođendanu? Ja nisam zvao prvi - rekao je Čorba.
Nešto si se unervozio, nisi baš tako kad pričaš stvari u koji si siguran. Ako misliš da ću i Svilenu da nosim preko mojih leđa, neću - poručila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.