AKTUELNO

Haos!

Autorka i voditeljka "Magazina In" Sanja Marinković u novom izdanju vaše omiljene emisije ugostila je dr Milana Colića, pevačicu Nikolinu Kovač, pevača Slobu Radanovića, TV voditelja Darka Tanasijevića, glumicu Evu Ras i bivšu pobednicu "Zadruge" Ivu Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Gosti su diskutovali o takozvanom "estetskom varvarizmu" današnjice i moralnim načelima kojima se danas vode mladi, a tokom razgovora dotakli su se i onih koji neosnovano pucaju od samopouzdanja na javnoj sceni. Darko Tanasijević je tada povukao paralelu između onih koji znaju i onih koji žele da rade određeni javni posao, a kao primer naveo je pevače, ali i TV voditelje.

Ne znam da li se Nikolina i Sloba vređaju i da li im je neprijatno kada čuju ili pročitaju u medijima za neku osobu da je pevač ili pevačica, da sam recimo ja njihov kolega, da sam snimio jednu pesmu... Hajde da uporedimo Slobu i Nikolinu kao pevače i mene, ja ne bih mogao za tri života da im budem kolega, kao što sam i ja alergičan i vređa me kada mi kažu: "E, ovo ti je kolega, koleginica..." Ma, kakav kolega, kakva koleginica, kada ne zna kad treba upotrebiti "trebaš", a kad "treba" - prokomentarisao je Darko, na šta ga je Sanja direktno pitala:

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' te je uvredilo kada ti je Iva postala koleginica na televiziji - pitala je voditeljka, na šta je Darko k'o iz topa šaljivo odgovorio:
Jeste me uvredilo. Uverdila si me, Iva. Hajde da pričamo iskreno. Devojka je dobila priliku i imala je pravo i mogućnost, ja to pozdravljam, da pokaže šta zna i kako ume, ali mislim da nismo u istom košu. Ja sam se za svoj posao školovao, studirao sam novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, radio sam vredno i učio, moj obrazovanje i talenat su bile moje zvezde vodilje i nešto što ja imam. Možda imam neku harizmu, ali fizički izgled nemam, ne izlgedam kao Tom Kruz. Mi se potpisujemo isto na TV ekranima, što nije fer - iskren je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, ne bih se složila, jer na primer ima toliko samoukih pevačam, koji su prosto rođeni sa glasom i znaju da pevaju, ali bi ipak morali da idu na nekih sto sati, kako bi se mogli potpisati kao, na primer, Sloba Radanović - kaže Iva.
Ne može da bude u medijima pevačica Jelena Tomašević i pevačica Mina Vrbaški, hajde da se razumemo - ubacio se Tanasijević.
Kako onda da se potpišemo? Voditeljka samouka Iva Grgurić i voditelj Darko Tanasijević sa četiri fakulteta novinarstva - negodovala je Iva, što je Darka nasmejalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.