AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle današnje razgovara u Nišu sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije u širem sastavu, prisustvuje prikazu rada diviziona Samohodnih haubica.

On je poručio da će ulaganje u srpsku vojsku biti nastavljeno.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tu poruku napisao je na Instagramu, koji se u Nišu sastao sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije u užem sastavu. Prethodno održao sastanak sa vojnim vrhom u širem sastavu.

- Važni sastanci i razgovori o strategiji odbrane Republike Srbije sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije u širem sastavu - naveo je predsednik.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svečano je dočekan u kasarni Mija Stanimirović u Nišu.

Nešto posle 10 časova počeo je sastanak Vučića sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije u širem sastavu.

Važni sastanci i razgovori o strategiji odbrane Republike Srbije sa rukovodstvom Ministarstva odbrane i komandnim kadrom Vojske Srbije u širem sastavu - navodi se u objavi na zvaničnom Instagram nalogu.

Na kraju drugog dana posete Nišavskom okrugu, predsednik će posetiti Doljevac, gde će obići biblioteku.

Vučić je započeo posetu Nišavskom okrugu juče i to obilaskom renovirane Osnovne škole "Ivan Vušović" u Ražnju, nakon čega se sastao sa predstavnicima mesnih zajednica te opštine.

Predsednik se u Nišu sastao sa predsednicima svih opština Nišavskog okruga, a nakon toga obišao je prehrambenu industriju "Yumis".

Vučić je juče u izjavi medijima kazao da će za Nišavski okrug iz tekuće budžetske rezerve biti izdvojeno 600 miliona dinara, a od toga samo za grad Niš 450 miliona dinara, dok će Doljevac, zbog kredita koji je ranije uzet, dobiti 40 miliona dinara.

Ražanj, Merošina i Gadžin Han, kako je kazao predsednik, dobiće po 20 miliona dinara, a Svrljig i Aleksinac po 15 miliona.

Autor:

#Aleksandar Vučić