AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević je upravo ušetao u Belu kuću i započeo "Nominacije". Ovonedeljni vođa Sale Luks je za svoje potrčke izabrao bivši ljubavni par Marka Janjuševića Janjušu i Maju Marinković. Reč je dobio Dejan Dragojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Janjuša, on će proći bolje nego bilo koji Car i Kralj. Ja ti se izvinjavam za onaj početak, moj stav se menjao sve dok Maj anije ušla, moraću kratko da prokomentarišem Cara. Janjuš je uvek imao neki komentar, videlo se da tu i dalje ima nešto. Osećam u kakvom je on viru, nešto za šta se bori mu se sada vređa ovde. Prateći ga sada kako funkcioniše je top, pokazalo se da je čovek time što je komentarisao njihov odnos. I to što su imali seks pred njim je ružno, smatram da treba da se suzdrže. Ono sa Krletom, ne bi trebao to da sebi dozvoli. Skroz imam normalnu komunikaciju sa Janjušem - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Maje, to je kao da spremaju petla i onda uđe ovde i sve se poremeti. Mislim da je mogla mnogo toga da uradi, a ništa nije uradila. Jamu je samu sebi ukopala, ušla je sveža, a mogla je da zavrti mozak svima, da budu iskasapljeni svi. Smatram da njena veza sa Carem nije potrebna. Car se diči zbog se*sa sa njom, on ima pravo da misli da je kapetan ali postao je samo jedan pijanac iz parka. Što se tiče ključa, nju sam pravo pitao, zaklela mi se da nije uzela, zamisli da joj neko poveri ključ od kuće. Zamisli da joj ona Anja poveri telefon ako uđe u rijaliti. Ja ću Maju poslati u izolaciju, stopila se sa svim - završio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.