AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a predstavnik portala Pink.rs Darko Tanasijević sledeće pitanje postavio je Dejanu Dragojeviću:

Jel ti jue više zla naneo David ili Dalila- glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila. Svaki put kad je bila porodična situacija ili tema, tad sam plakao. David kad je došao da se pomirimo, ja sam se pomirio iako nisam hteo, tada imam emociju. Da je mama došla kada je Dalila zvala, možda bi se i pomirili. Stvar je gde su mene ostavili ispred televizije sa koferom i kesom, a nisu se pitali da li sam gladan, nisu me ni pozvali. Kako god da bilo, trebali su to da urade tada - odgovorio je Dejan.
Ti si možda mogao da shvatiš da su oni shvatili da će ti se ovo dogoditi - ubacio se Marko.
Ma kako tako...Ovo je realno samo zatoš što se desilo, a realnost je da je David ušao u treću sezonu da bi se svađao. Celi život i sva obećanja. Određeni period koji sam imao sa svojom porodicom nismo imali kao ti. Sa Davidom nisam dva puta izašao u grad, mama i tata razvedeni. Nismo mi imali takav odnos. Druga stvar, kad sam počeo sebe da gradim, gradio sam se sa Dalilom, bilo to njima normalno ili ne - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetiću te, govorio si da si bio u lošijim odnosima sa njima i pre Dalile i da više voli Davida - dodao je Darko.
Bile su situacije gde su dolazili zbog Davida, prolazili pored mene kao pored groblja i tako dalje, mogli su to da urade, ali niko nije hteo. ja sam napustio fakultet zbog Davida, zato što je David otvorio taj giros, pa mu je trebala viza, pa je David dobio vizu, pa je neko trebao da bude u tom privatnom biznisu. Stopirao sam fakultet, mi smo se tada posvađali, jer je bio bahat i bezobrazan. Ja njemu sve to mogu da kažem u lice. Kad su mi stigle stvari, prvi put sam rekao da ne rade to, već treći put sam rekao da bih slagao kad bih rekao da mi nije drago - rekao je Dejan.
Moguće je da si ti to loše tada percipirao, jer se to dešava inače, socijalni sam radnik, nemojte meni pričati - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rijaliti je stvar gde je sve pod prismotrom 24 časa...Možda bi se neko predstavio još gore nego Dalila i ja. Ja nisam neko ko drami, ali mogu da zaplačem uz film i uz crtani - dodao je Dejan.
U kom je filmu Dalila - pitao je Darko.
Nema filma, smisliću. Evo kalkulišem, javiću ti Darko u nedelju - našalio se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila nije omašila broj haljine, nego se sebi usrala u život. Nosiće ceo život taj pečat, a ponaša se kao da je dobila Nobelovu nagradu za ljubav, a ne da je pokrenula rat - rekao je Đedović.
Ti na osnovu toga gledaš kako se ponašam - nastavio je Dejan.
Očekujem da se samo trgneš...Preterane su mi reakcije, prenaglašene, previše nemanja stava - rekao je Đedović.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga