AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević nastavio je da postavlja pitanja Dalili i Dejanu.

Kad govorimo o Dalilinom pokušaju da sa tobom razgovara, ti si odbio. Da li si odbio jer si slab na nju i jer bi se potencijalno pomirio ili zato što si shvatio da bi deo gledaoca negativno odreagovalo na razgovor i pomirenje? - pitao je Darko Tanasijević.
Ja ovde nisam ušao zbog gledaoca, da me neko podržava, niti da me neko sažaljeva -
Želeo je razgovor sa mnom, ima osećanja, Prva stavka je što bi se slomio, a druga stavka su gledaoci - ubacila se Dalila.
Ja ništa od ovoga nisam hteo, ja sam u trećoj sezoni bio najgori, lakše se nosim kad mi kažu da sam najzlonamerniji, nego najbolji. Ja da mogu da dam svoju bol, ovima što misle da lažno patetišem, ja bih im dao. Emotivan sam jer mesec dana traje moje nervno rastrojstvo. Nisam se ohladio u smisli kad je bio početak imam uspone i padove. Na osnovu njenim emocija prema meni i Filipu ne možete da ocenjujete moje. Kad krnem da objašnjavam ono što ne moug bude mi muka i zaplačem. Neću da mi se vraćaju osećanja i uspomene koje je ona bacila zbog nekog, a mene bacila u ćošak. Ja ću da pričam kako osećam. Šta ona meni da objasni? Što je imala se*s? Što je htela da se tetovira? Je l' bi oje ime tetovirala? - nastavio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću nikog da tetoviram - odgovorila je ona,
Došla je u fazu da me demantuje, prebacuje neke devojke, nju to ne treba da interesuje. Ona je meni priredila. Emocija je od osobe do osobe. Ja ne plačem zbog nje, nego zbog nekih stvari koje ne moug da verujem šta se desilo prema drugim ljudima. Nemam potrebe da pričam sa njom, oan se istripovala da bih se pomirio sa njom. Ne postoji šanse. Ja kad bih krenuo da pišem na papir stavke koje je uradila, sama bi pljunula na papir, a zamisli ja. To što se ja vratim na staro je, jer je to trajala pet godina. Kada bih pričalo jedino bih pitala kako je lagala i kako je moguće da je to uradila... Mesec dana gde je opipala teren, mene šutala. Ja sam pružio maksimum i ona najbolje zna kakav. Nismo mi ušli da bi ovde ona imala se*ualne odnose. Taj se*s i nije toliko bolan koliko su stvari koje je mimo toga uradila, to je bio šlag na tortu da zapečatira sebe i mišljenje koje sam kreirao o njoj - pričao je Dejan.
Ja da vrtim priče i da njega podsećam, ne pada mi na pamet. On konstantno vrti da mene podseća šta se meni desilo - dobacila je Dalila.
Ja mislim da bi mi trebali da popričamo iz odnosa gde je bila zaljubljena, budila se na prvu pesmu, pa da vidim šta je meni falilo, da popravim - bio je irnoičan Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas si prišla Dejanu u prolazu kao toaletu i rekla si mu sve dok se bude bavio kalkulacijama biće nesrećan. U kojim situacijama kalkuliše? - upitao je Darko.
Svim! Kalkuliše i sad. Sve posle trećeg puta su bila kalkulacije i sve do dan danas. Kalkulacije je bila za Zadrugoviziji, kod Ognjena, vraćanje od Ognjena i odlazak za žurke. Kad sam ja plakal on je isto plakao, to je isto kalkulacija, posle je rekao da je to bilo zbog porodice. Ne mogu da pohvatam, niti želim. Kad mi se izvinjava, izvinjavaću se, kad mi se svađa, svađaću se - govorila je ona.
Rekla si da Dejana voliš kao čoveka... Šta mogu da očekuju ljudi koje ne voliš, ako si ovo priredila čoveku kojeg voliš? - pitao je Darko Tanasijević.
Svašta, ja sam luda - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ja kalkulišem, ja sam onda za producenta. Prave od mene vanserijskog lika. Meni je smešno... Ako je ovo njeno pranje i ako je njoj lakše da poveruje da ja imam kalkulaciju, neka veruje - ubacio se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga