AKTUELNO

Nije ovo očekivala ni u snu!

U toku je radio emisija ''Sprrrdnja'', a današnji domaćini Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš ugostili su Dalilu Dragojević:

Kako si? - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je katastrofa i nemam reči kojom bi opisala moje trenutno stanje. Ono što mogu da kažem je da kada sam osetila neke stvari, osetila sam kako se osećao Dejan. Potiskivala sam to u sebi tako što sam pričala te neke nebuloze i gluposti, nosila sam ružičaste naočare. Bila sam neko ko je njega isponižavao na najgori mogući način, ali ne samo njega, nego i celu svoju porodicu, pa onda i sebe. Samim tim što sam ovo uradila, izgubila sam sve ono za šta sam važila i da je to teško da se vrati. Spremna sam na to. Nisam imala hrabrosti to da uradim što ste mi savetovali i da prišla sam jutros Dejanu. Prišla sam mu u garderoberu i rekla sam mu da želim da popričam i da želimd amu se izvinim za sve što sam napravila. On je krenuo da plače i ja sam krenula, mnogo sam ga povredila i znam da kad mi je rekao da ne može da priča sa mnom sada trenutno, nisam ni očekivala da će pristati na taj razgovor, ali ja ovim putem želim da se izvinim njemu za sve što je morao da gleda i što će pretrpeti sve što nije pušteno. Želim da se izvinim svojoj porodici, prvenstveno svom ocu zato što sam ga uništila zauvek. Bila sam jako sebična i želela sam da meni bude dobro, evo baš mi je dobro - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da si opet sada sebična? - pitao je Karić.
Ne mislim, ali eto tako se izdešavalo kako se izdešavalo. Nisam imala osećaj da to tako izgleda, ali tek kad se meni desilo shvatila sam kako izgelda. Ja se kidam iznutra i ne znam kako ću ovde. Ne moogu ni da zamislim, ali je on neko ko će izvući pozitivnu stranu. Ovo će mi biti nauk za celi život i da pažljivo biram odnose, kome se posvećujem i kome sve dajem na tacni - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ti treba prvo da naučiš šta je sreća - rekao je Karić.
Ja ovo ni najgorem dušmanu ne bih poželela. Ja znam da ta reč ne može da promeni stanje trenutno. Ja se izvinjam svima ovim putem, neću im stajati na muci, ićiću sama dalje i boriti se sama. Dejan vrlo dobro zna da ja nisam toliko loša i zla osoba koliko priča. Naš zajednički odnos nema poentu, ali mislim da bi trebalo da dobijem taj razgovor, neću navaljivati - rekla je Dalila.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga