AKTUELNO

Priznala!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je i više nego aktuelne zadrugare, bivši pračni par Dragojević, Dalilu i Dejana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila se dotakla odnosa Maje Marinković i Filipa Cara.

Dešava se to da od Majinog ulaska, bili su tu neki osmesi koje sam odmah priemtila. Filip mi je rekao da tu nema ničega, ali oni su pričali, proveli su vreme i na krevetu, Matora mi je rekla da bilo smeha, međutim, Filip me je ubeđivao da nije bilo ničega. Ali eto, oni su ove nedelje i potrčci, njega nije bilo ceo dan... Samo me je pogledao šokirano i to je to. Jako se loše osećam, prepalaka sam ceo dan, dolazim ovde raščupana, ali sredila sam, imam drugarice koje su mi pomogle - iskrena je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da nisam smatrala da je Filip stamen i čvrst, i da je neko ko ne može da gura sa mnom kroz život, nikad ne bih bila s njim. Smatrala sam da je hrabro što je ustao i rekao da mu se dopadam, i da će boriti za mene, i koliko je bio posvećen u osvajanju, međutim, jeste on kroz svađe provlačio Majino ime, nazivao me je pogrdnim imenima, ali kad sam videla da i Dejan mene vređa, ja sam krenula sa uvredama. Svašta nešto se izdešavalo, ali Filip je tako poklekao nakon njenog ulaska. Meni je zamerio što sam sam pričala sa svojim mužem, što sam navodno flertovala - priča zadrugarka.

Ona je otkrila i kako se trenutno oseća, nakon što su Maja i Car sve bliži.

U šoku sam! Ja smatram da se nešto dešava između njih, ali nisam videla. On je došao do mene jutros da me ubedi da me voli najviše na svetu, da je zaljubljen kao nikad do sada, ali da želi da popravi odnos sa njom, želi samo da ga pustim da reši to i da ostane sa njom prijatelj. Ja na njih posmatram kao što sam sebe posamtrala kad sam bila u izolaciji, tamo mi je bilo sve top, a u kući haos. Ja sam njega zavolela, neko sam ko se brzo veže za ljude, ali trenutno padam, ali opet se izdižem zbog ljudi koje imam oko sebe - priča Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.R.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević