AKTUELNO

Hoće li uspeti?

Razgovor u sobi za izolaciju se nastavio. Marko Đedović je i dalje šokiran time što su se Maja Marinković i Filip Car ljubio.

Foto: TV Pink Printscreen

Plaši me njena mirnoća, popila lek, spavala, kaže mi: "Vidi, osetim, radiš neispravne stvari" - govorio je Car o Dalili.
Meni je žao Dalile - priznao je Đedović.
Za tri života ne može da bude žrtva, nije mi je žao - rekla je Maja.
Ne znam koga mi je više žao, Dalile, Dejana ili mene - dodoa je Filip.
Niko te nije terao da radiš bilo šta, ovoj bolesnici što je ostavila muža po posle tri dana skakala do plafona. Vi ste prema meni bili loši - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, samo ne smeš da se tučeš - rekao je Đedović.
Sutra ću da sednem sa Dalilom, da joj kažem da sam ispao neispravan, da sam nas prodao, da ne želim oprost, da je najbolje da budemo sami. Ne zanima me ni da budem sa ovim zlom, da mi pravi probleme - pričao je Car.
Sad sam zlo, nazivaš me ova? Budaletino, ti pričaš da sam ja zlo, a kad se posvađa sa ovom, priča da je Maja jedina kojoj treba da se izviniš. Koji problem ti imaš sa mnom i Janjušem? Prebiću te kao vola - poručila je Marinkovićeva.
Nećeš više nikad da me udariš, slomio bih te, tvojh udaranja sam se natrpeo van. Sam i gotovo, treniraću tu malo, kad se rešim svih tih priča.., Zavoleo sam Dalilu, mogao sam da bolje funkcioniram iz dana u dan, ali ja sam labilna ličnost i k*rva... Lepo me je sestra savetovala da budem sam - istakao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad će Jaško i Dalila se smuvaju, zamisli to - rekla je Maja i počela da se smeje.
Dođe mi da ne idem na žurku - priznao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.