AKTUELNO

Nije ga štedela!

U toku je "Izbor potrčka". Ovonedeljni vođa je Marko Janjušević Janjuš. Voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o Stefanu Kariću koji je izabran za lažnog moralistu. Milan je reč dao Sandri Rešić:

Foto: TV Pink Printscreen

Može da se poveže njegova situacija sa Dalilom i Filipom, njegova devojka je ostavila momka i ušla u vezu sa njim, tako je i Dalila - ispričala je Sandra.
Radi se o principu, ušla je ovde i zaljubila se, princip je sličan - ubacio se Car.
Stefan je bio protiv Dalile kada je ona počela da vređa Dejana. Nisam očekivala da će on biti lažni moralista - završila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Stefana, ja sam rekla da je on lažni moralista, ja sam očekivala sebe an prvom mestu, što se njega tiče on je učestvovao u svemu, jednom mi je rekao da treba da rasčistim sama sa sobom i naveo mi za primer da kada je on bio sa nekom devojkom iz navike i da treba da ispričam kako se osećam i kažem da nisam srećna. I kada sam ja ustala da ispričam kako se osećam, on je priv krenuo u napad i stao u odbranu Dejana. Koliko se sećamo on je imao nanogicu i šta već. Onda i Jovana treba da se zapita. Svakako on ima pravo da komentariše - ispričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.