AKTUELNO

Smatra da je neiskren!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mensuru Ajdarpašiću u emisiji "Izbor potrčka", koji se javio da prokomentariše raspodelu budžeta Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, onako, površno. Površno kad su mišljenja o nekim ljudima u pitanju, bio je neiskren u izlaganjima, osim prema Maji. Bilo je jako emotivno, meni je u jednom trenutku nateralo suze na oči. Shvatam da negde meni okej taj srednji budžet, pokušavam da ga razumem na neki način, verujem da nije iskren u odnosu sa mnom. Mi imamo jako korektan odnos, ali verujem da postoji neka doza negativne energije sa njegove strane, oseti se to. Ja mu nisam bio drug, niti ću biti. Ali kad je u pitanju Car, koji ga je ponizio, oni su se kleli u drugarstvo ovde. Svađali sa starim prijateljima, čudna su mi ta prijateljstva, između Mikija i Cara, Cara i Janjuša... Čovek koji ga je ponizio najviše, mada tu krivim i Maju - pričao je Mensur.
Ja sam to rekao u subotu, da nam nije to bilo potrebno, sad bismo bili prijatelji i ja i Maja i ja i Janjuš - dodao je Car.
Ja smatram da Janjuš Cara ne može da podnese, da ne mogu da budu u istim odnosima, neprirodno je to. Iskreno, smatram da je Car zaslužio mali, ne znam zašto su neiskreni. Nagradite jedan drugo iskrenim mišljenjima - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.