AKTUELNO

Ovde joj je bilo najlepše!

Pevačica Merima Njegomir preminula je u 69. godini posle kraće bolesti.

Ona je poslednjih dana govorila da joj se stanje pogoršalo i da se hrabro uhvatila u koštac sa teškom bolešću, te je porodica sve vreme uz nju, ali je bolest nažalost pobedila.

Foto: TV Pink Printscreen

Merima nikada nije volela previše da se eksponira u javnosti, vodila je miran i povučen život. Poslednjih godina slobodno vreme provodila je uglavnom u kući na Kosmaju.

U aprilu ove godine ponosno je otvorila vrata svog doma ekipi emisije ''Premijera'', a mnogima su zapale za oko njene nagrade i priznanja na zidovima koje je stekla tokom svoje karijere duge 50 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada je istakla da joj je najlepše to što su zidovi stakleni te može svakodnevno da uživa u pogledu, u kući se nalazi prostrana dnevna soba sa trpezarijskim stolom, dok je u dvorištu malo igralište za njene unuke.

Foto: TV Pink Printscreen

"Moj život je sada daleko mirniji nego što je bio, moja deca su zreli ljudi. Pre 8 dana je moja ćerka rodila svoje treće dee, ćerkicu Lavu. To su lepe stvari, imaš za čim da se okreneš. Istina je da se jedino ljubav deljenjem množi. Imam tri ćerke i jednog sina, sada imam i tri unuke i jednog unuka, za sad je to taj skor, biće još Bože zdravlja", pričala je Merima u "Premijeri-Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.