AKTUELNO

Kolege pevačice neutešne nakon informacije da je Merima izgubila bitku sa opakom bolešću.

Milica Todorović, Dragana Mirković, ali i još mnoge poznate ličnosti oprostile su se od koleginice Merime Njegomir.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon informacije da je Merima Njegomir preminula i izgubila životnu borbu, brojni pevači sa estrade i poštovaoci lika i dela vanserijske umetnice su se oglasili na društvenim mrežama. 

Pevačica Milica Todorović je na Instagram profilu objavila Meriminu fotografiju i oprostila se od nje dirljivim rečima. 

Draga Merima, putujte s anđelima. Saučešće porodici - napisala je Milica Todorović.

Foto: Instagram.com/milicatodorovicofficial

Nakon Milice, isto je učinila i pevačica Dragana Mirković, koja je objavila Meriminu fotografiju i oprostila se od drage prijateljice i koleginice. 

Foto: Instagram.com/dragana_mirkovic

I Suzana Mančić se oglasila ovim povodom i za medije ispričala kada se poslednji put čula sa pevačicom Merimom Njegomir.

Duboko sam potrešena, nemam reči, kao i za Marinka, tako sam od vas novinara saznala i za ovo, nemam reči, pisala sam joj kad sam čula da je bolnici, poslednju poruku mi je poslala, "Hvala draga moja, Suzo" kratko mi je odgovorila. Mislila sam da će se izvući, šta se ovo dešava, kakve su ovo crne vesti - rekla je Suzana Mančić.

Foto: TV Pink Printscreen

Miroslav Ilić, takođe potrešen, putem medija obratio se ćerkama Merime Njegomir.

U zadnje vreme ostadosmo bez mnogo najboljih, Merima je sigurno bila deo njih. Ostavila je mnogo iza sebe, bila je sjajan pevač i mnogo je uradila na afirmaciji te prave muzike. Bila je moj veliki prijatelj, bila je sjajna i moje iskreno saučešće ćerama, porodici… Svi najbolji nas napuštaju poslednjih godina - naveo je Miroslav Ilić.

Foto: E-Stock/Koca Sulejmanović

Autor: J. M. Đ.

#Merima Njegomir