AKTUELNO

Večeras sve izlazi na čistac!

U toku je emisija "Gledanje klipova". Dejan i Dalila Dragojević su prvi posle potpisivanja sporazumnog razuma progovorili o svojim emocijama. Milica Veselinoć je sledeća dobila reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Okej je što su se razveli, ali nije u redu da ga gazi i šutira, ja sam njoj to rekla ona se posvađala sa Filipom. Ona je najviše sebe izgubila. Svaku devojku je nazvala ku*vom jer neće da čisti, a ona prva neće da čisti. Neka gradi svoj odnos. Dalila je izgledala jako hladno kada je potpisivala papire, Dejanu je bilo jako teško nije mogao da veruje šta se dešava ali to je bolje nego da on nastavi nju da idealizuje - izjasnila se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Sanja Grujić:

Ja bih krenula od ambijetna, okruženi smećem, to je kao i razvod, postupak. Ona ponižava druge da bi uzdigla sebe. Ona je ispala najveća ku*va u ovom rijalitiju. Dejan je skinuo teret sa srca. Pred njim je blistava budućnost, a ona će da pukne kao grisina. Ja kada vidim da ona plače, meni bude teško, ali kada krene ono prozivanje, u meni se probudi revolt. Izludeće na kraju, gadiće se sama sebi. Ona je počela da rešava probleme sa alkoholom, njoj sunce više ne izlazi na istok - izjasnila se Sanja Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu:

Autor: N.V.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Filip Car

#Sanja Grujić