AKTUELNO

Nije mu bilo prijatno!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Lazara Čolića Zolu.

Od 1 do 100 koliko te je bilo blam kad je Miljana ušla gola u kazino?
Mislio sam da ću biti na 100% puštanja muzike, a bio sam na 100% blama. Neka ja budem na poslednjem mestu. Bilo me je blam 100. To njoj ne treba. To su stvari koje govorim da ne treba da radim. Kad sam video da se drži, svašta mi je prolazilo kroz glavu. Izgubio sam se i šokirao. Molio sam Boga samo da izađe. Nije imala nameru da me ponizi, ali je to realno za mene blam. Koliko god misli da je smešnpo za mene je to dno dna. Tako jedna majka ne treba da se ponaša. Mislim da govorim istinu i da treba mene da sluša u tim momentima - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikom nisam loše uradila, ako jesam, uradila sam sebi. Iz garderobera goli du*ići svaki dan kad se devojke presvlače. Izvinjavam se užoj familiji i porodicama gledaoca, prvenstveno mami i tati. Sledeći put ako bude bitka on neka razmisli da li će biti. Ako bude igrao sa Deniz, pojavljujem se gola, neka povede računa o svom ponašanju. Ja sam se pojavila da dignem Zolu, da shvati da odlično radi svoj posao i da ga se*ualno inspirišem - rekla je Miljana.
Kad zola bude ovako inspirisao buiće kukanja po dvorištu - odbrusio je Čolić.
Ne znam da li je moja porodica ljuta, sigurno jeste. Izvinjavam se porodici i užoj familiji. Htela sam da dignem atmosferu. Htela sam da dokažem ko je zvezda -

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga