AKTUELNO

Iskren o svemu!

Emisija ''Pitanja gledalaca''je u toku, a voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Dejanu Dragojeviću:

Kako se osećaš sada kada si rešio da se razvedeš i da Dalila postane deo tvoje prošlosti - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se odlično i negde, hvala Bogu, smatram da sam ja to trebao i ranije da kažem i taj osećaj mi nije dao da to prevalim preko jezika. Sinoć, kada je Filip došao sa tom pričom, rekao sam hvala Bogu što je to u procesu, tako da se osećam bolje. Jeste, pukla me je realnost. Svakoga dana pomalo, ali je juče bio konačan udarac. Nije me sramota tog odnosa od pet godina, ali me je sramota osobe sa kojom sam bio i to će me proganjati do kraja života. Nisam mogao da se sastavim i da poverujem u to, iako su mi ljudi govorili da ću se izvući, mislio sam da je to nemoguće. Drago mi je što se ovo sve dešava - rekao je Dejan.
Ovako pravi momak priča, smireno i polako, a ne kao ja...Baš zato, za pet godina bi bilo prirodnije da je njegova reakcija kao moja. Ja operem sve loše neke osobe, svojim rečima - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da to je stara Dalila koja se tako ponaša i koj a se na Instagramu prezivala Moreno...Ona se ugušila u braku zato što je radila sve na silu, pa je iz revolta radila onoj drugoj strani, porodici i Davidu. Ugušila se, jer ona nije žena koja može da stvara, nije žena za kuću. Ona se oseća ispunjeno kada lomi sve, kada je haos i to je ta sreća o kojoj sam komentarisala...Nije ove sezone bio krah njihove ljubavi, nego u Zadruzi 3, kada se ona zaljubila u Karića. Da je ostala tada, tada bi se i desila prevara. Nikada se na tuđoj nesreći ne može izgraditi sreća. Filip priča na radiju o njihovom odnosu, ona odlazi u krevet udara Dejana, bez ikakvog razloga. Krivo joj je što je on sada srećan, pa je ona došla i iskalila bes na njega. Ona njega mrzi, ovaj momak je isto bio u rijalitiju i zarađivao novac sa njom. Apsolutno, videćete da je stara Dalila ona kojoj ispadaju si*e. Rekla je da se vraća Dalila Moreno, a sa ocem je izgladila odnose samo zbog ovog momka. On je postao loš čovek pored nje. Sada je ona zlo, a on se vraća na Dejana na starom. Ne opravdavam to psovanje žena, ali je on takav, eksplodira, kaže nešto i što misli i što ne misli. Ne bira reči i to nije opravdanje ni za šta, treba da je pusti sada samu, samo mi je drago što će ovaj momak da postane onaj koji je bio pre Dalile Moreno. Njoj ne odgovara brak, nego Maotra i splavovi - rekla je Miljana.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga