AKTUELNO

Ostala je potpuno sama!

Dalila Dragojević prva je gostovala u današnjoj radio-emisiji "Amnezija". čiji je domaćin Bane Čolak:

Loše se osećam, ali će biti bolje. Kad ostaneš sam, sve te stigne. Sve mi se čini da sam ostala sama. Želim da iskoristim priliku da pozdravim drugaricu...Većina tih stvari je uništena, a znam koliko su se potrudile da sve iz Sarajeva stigne ovde - plakala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip i ja smo imali ujutru svađu, nismo razgovarali, desio se rođendan i slava, ja sam bila tužna, jer me sve stigne. Matora mi je rekla da treba da se podignem i sredim za slavu Velikog šefa, nasmejala me je i uspela da me izvuče iz svega toga. Obukla sam haljinu i došla, sve vreme sam u ogledalu posmatrala Filipa. Filip je pitao Marka da li sam mu se nasmejala, posle čega je zaustavio Anđelu, meni je izgledalo to sve kao neka provokacija. Ja sam isto terača inat, zakačila sam Marka ramenom, posle smo razgovarali na temu Filipa i mene, našeg odnosa, neki neobavezan razgovor. Posle sam videla Filipa kako doziva Marijanu, nastavila sam da pratim situaciju, Marijana i on su se smejali jedno drugom. Smatram da sam Filipu igra i da je sve radio iz igre, ne smatram da me je ikada zavoleo, to sam pričala u trenucima kada sam se osećala jako loše. Ja sam mu rekla da nemamo o čemu da pričamo, jer se već pakovao i odlazio, njegov gest već govori da ja mogu da dobijem uvrede. Krenule su najstrašnije uvrede, rekao mi je da sam d*olja, kada mi je to rekao, ja sam u besu gurnula njegovu garderobu sa kreveta, on mi je bacio svu šminku, ja sam njegove parfeme razbila, pa on moje... Onda je krenuo i na garderoberu, to je krenuo da baca, krenula sam da ga udaram, lupala sam mu šamare. Nisam mislila da je sposoban da mi izgovori takve stvari. Posle tih uvreda sam videla da on nema emocija prema meni, da je je želeo da dokaže kako može imati i ženu koja je udata. Jako mi je teško zbog svega što se dešava, nemoćna sam - objašnjavala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Prišao je Dejanu, da mu se izvini, ja smatram da je to bilo poniženje za mene, jer sam dobila uvrede i sa Dejanove strane. Da, ostala sam sama, ne smatram da mogu preći preko ovih uvreda. Opsovani su mi i roditelji. Meni je sve kristalno jasno, sinoć je uzeo sav novac, nije mi ostavio ništa, niti mi je išta kupio. Opet me je sve stiglo, sve je prestrašno izgledalo - nastavila je zadrugarka u suzama.
Da li misliš da ćeš inatom uspeti nešto da uradiš u vezi? - glasilo je pitanje Stefana Karića.
Meni se više neće ponavljati, samo ću sebe gledati i da sebe izvučem iz ove depresije. Plašim se onog najgoreg! Smatram da neću moći da pređem preko svega - plakala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je to ta sreća o kojoj si pričala da ti fali? - usledilo je novo pitanje.

Dalila nije imala snage da odgovori na ovo pitanje, već je nastavila da plače.

On se jeste promenio, nikad nije uradio nijednu stvar koja je mogla da me isprovocira. Posle rasprave sa Dejanom, on je pozivao svoje najbliže. Sve u svemu, jedva čekam da stignu papiri za razvod, jer mi je muka i od te strane, ja stvarno jesam za taj odnos dala sve - objasnila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga