AKTUELNO

Haos!

U toku je sastanak na kom zadrugari glasaju za najbolji i najgori nastup sa "Zadrugovizije". Nakon Đoleta Kralja, svoje mišljenje otkrio je Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je i dobrih nastupa, i užasnih. Bilo je scenski super nastupa kao Karić i Krle, pevački kao Sandra Rešić, ali sve kompletno najbolje Tanja. To je najbolji. Što se tiče najgoreg nastupa, reći ću da su to Martina i Mia. Ne ide mi da pevaju devojčice od 20 i 18 godina o reketu, atentatu... - istakao je Mateja.
Sandra je imala najbolji nastup, njena grupa je to izvela sa emocijom. Žao mi je što nisam videla nastup od Janjuša i Deniz, vidim da ih svi hvale. Tanja me je isto iznenadila, lep glas, kompletan nastup i maske. Ali najbolji su mi Dino, Marko i Zola. Digli ste me pozitivno. Da mogu sebe za najgori nastup, stavila bih sebe. Ne smatram da je pesma bila loša. Mensur mi je isto bio loš, pevanje katastrofalno. Dalila i Car isto loši, nestali su sa scene. Dalila se potrudila, htela je da istakne sebe. Ali najgori nastup Milica i Mensur - rekla je Martina.

U ovom trenutku došlo je do haosa, Mima Šarac je počela da urla i rekla da se neko obrisao njenom majicom posle velike nužde.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.