AKTUELNO

Ne predaje se!

Zdravstveno stanje Merime Njegomir ozbiljno je narušeno, a pevačica se, kako Pink.rs saznaje, bori sa teškim oblikom tumora. Ona se sada oglasila za naš portal i potvrdila naše navode, ali i da se oseća veoma loše.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Merima je teško pričala, te se u par navrata i borila za dah, ali njena pozitivnost nije prestajala da zrači.

Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću... Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno - kaže pevačica, pa nastavlja:
Uz veliku pomoć i podršku moje dece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim. Šta da kažem... Obolela sam kao i milioni ljudi što obolevaju u svetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost. Ja koja sam uvek eksplodirala od energije, ali bol se javi i onda ste u stvari, prepušteni sebi i naravno svojima oko sebe, a moje četvoro dece su maksimalno uz mene i bore se zajedno sa mnom, tako da se nadam da ću pobediti sve ovo. Samo mi ostaje borba - zaključuje Merima za Pink.rs.

Foto: Kobra

Autor: P.R.

#Merima Njegomir