AKTUELNO

Iskrena!

Brend "Gorki list" večeras u jednom eminentnom beogradskom hotelu proslavlja jubilej - 60 godina postojanja. Ovim povodom, na crvenom tepihu pojavile su se mnogobrojne zvanice sa naše javne scene, među kojima se našle i Kija Kockar.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Pobednica "Zadruge 1" došla je tip-top sređena, u crnoj haljini i upečatljivim crvenim karminom, pa je za Pink.rs otkrila koliko joj je vremena trebalo da se spremi za ovaj događaj.

Kratko mi je trebalo da se sredim, više sam čekala druge i više sam pokisla, ali dobro - smeje se Kija, pa otkriva zašto misli da "Gorki list" traje već šest decenija.
Ja ovo piće pijem u velikim količinama, zato toliko i traje. Često sa drugaricom već preko preko dana krenemo da pijemo, već krenemo sa troduplim, nastavimo toliko da restoran kaže: "Kuća časti!"
Nisam agresivna kad popijem, krenem da se veselim. Vesela sam, samo da me niko ne dira - našalila se Kockareva.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Kija je otkrila i zašto je odlučila da kupi stan u Turskoj.

Taj stan je prodavao naš porodični prijatelj kojeg znam dugo, pa sam odlučila da kupim stan od nekoga koga poznajem, više sam imala poverenja. U tom mestu sam već letovala, sad još više, tamo se osećam kao kod svoje kuće. Nismo džabe bili 500 godina pod turcima. Šalu na stranu, oni su vrlo ljubazni, celo okruženje je prelepo - kaže Kija Kockar za Pink.rs.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Kija Kockar