AKTUELNO

Nikad iskrenija!

Najveća balkanska folk zvezda, Dragana Mirković, večeras je gost u čuvenoj emisiji ''Amidži Šou'', kod Ognjena Amidžića na najgledanijoj televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je progovorila na mnoge teme, a otkrila je i koji joj je najlepši trenutak sa suprugom Tonijem Bjelićem, i kako ju je zaprosio:

Najsrećnija sam već duže vreme. Kad me je zaprosio, bila sam više u šoku. Desilo se na semaforu na crvenoim svetlu, samo je izleteo, kaže da je tad smogao snage, ja sam se nasmejala. Atipičan ali presrećan trenutak, mnogo lepih trenutaka je bilo - priča Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je i koji joj je najteži trenutak u karijeri:

Najteže mi je bilo kada sam izgubila mentora, prijatelja, čoveka kog sam volela kao oca. Kada je umro Raka Đokić ja sam mislila da je to kraj za mene, bila sam izgubljena, bila sam mlada i još osetljivija nego sada. Mislila sam da nisam u stanju da nastavim svoju karijeru - priča Dragana.

Dragana se osvrnula i na prijateljstva na estradi:

Postoje prijateljstva na estardi. Ja sam na estradi, ali i nisam. Nikada se nisam pojavljivala non-stop i iskakala sa svih strana. Postoji neko poštovanje među mojim kolegama, primećujem da me doživljavaju na pravi način. To nisu obična prijateljstva, nego estradna, ali osećaj prijateljstva postoji i to pravog prijateljstva - zaključila je Mirkovićeva.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.