AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Na programu televizije Pink je još jedno izdanje kultne emisije ''Amidži Šou'', a voditelj Ognjen Amidžić ugostio je više nego aktuelnu balkansku zvezdu, Draganu Mirković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom osvrnula se na svoje početke, pa uporedila vreme kada ja ona počinjala sa današnjim vremenom kada ima mnogo popularnih pevača, ali malo zvezda.

Mnogo je teško da se sada napravi zvezda koja će dugo trajati, ima mnogo dobrih i fenomenalnih pevača, možda i boljih nego u moje vreme. Nisu ni imali mogućnosti, osim ako te neko ne pronađe od nekud i ne probije na estradu. Ne postoji taj momenat koji stvara veliku zvezdu više. Ima dosta mladih pevača... Mnogo volim Tanju Savić, Radu Manojlović, Maju Berović - kaže Dragana, pa dodaje:
Ima i dobrih pesama, ja uživam u novoj muzici, meni je sve lepo. Mnogo je teško iznenaditi publiku posle 37 godina, to je mnogo lepo, polazi mi za rukom - priča Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Progovorila je i o svom vedrom duhu i temperamentu, pa otkrila kako izgleda kada se ona iznervira.

Opasna sam kada se iznerviram! Jako sam trpeljiva, opraštam, trpim, a onda kada dođe ona žuta minuta, preporučujem im da se sklanjaju. Nemam arsenal psovki, ali najpre izbrišem čoveka. Puštam, trpeljiva sam, onda ta osoba nije vredna mene, ako nastavlja da greši - zaključila je Mirkovićeva.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.