AKTUELNO

Izjasnila se!

Aleksandra Nikolić, atraktivna bivša zadrugarka, iako je pre par meseci izašla sa velelepnog imanja u Šimanovcima i dalje privlači pažnju javnosti. Osim svog izgleda, jedan od razloga su i njene turbulentne veze koje je imala u rijalitiju. Podsetimo, poslednjih mesec dana ono o čemu bruji domaća javnost je krah braka Dalile i Dejana Dragojevića.

Foto: Instagram.com/alex_mima

Dalila Dragojević javno je prevarila svog muža i stupila u vezu sa Filipom Carem, koji je bivši partner Aleksandre. Tim povodom, Nikolićeva se oglasila za portal Pink.rs i dala svoj sud na ovu goruću temu.

Iskreno, nisam očekivala da će Car da uradi sve te stvari. Dejana mi je najviše žao u toj priči, kada ga gledam duša me boli. Mislim da bi Dalila trebala da ima više saosećanja za njega i da mu ne radi sve to ispred očiju. Mogu misliti kako se oseća kada to vidi, ceo svet mu se raspada kada svoju ženu vidi sa drugim muškarcem. Koliko god da sam mislila da je to njihov dogovor na početku, sada ne mislim. Iskreno, ona i nije naišla na toliku osudu zadrugara, kao što sam ja u moje vreme boravka u Zadruzi, za mnogo manje stvari i dešavanja. Mislim da će se ona osvestiti tek kada izađe napolje. U ovoj priči samo Dejan ima moju podršku!

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li će ova veza uspeti, Aleksandra je kratko odgovorila:

Možda, ali samo iz inata!

Foto: Instagram.com/alex_mima

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga